dobrý večer, jaký je váš názor na pití čaje z maliníku a odvaru z lněnýho semínka? Pomůže to k snadnějšímu porodu?
dobry vecer,jaky je lepsi porod-do vody nebo klasika?pro prvorodicky?
dobrý den Kafi měla bych dotaz, mám prcka celou dobu hodně dole, je pravda, že se dětí rodí dříve?
o víkendu jsem dokonce krvácela a byla jsem v nemocnici, ale vše je v pořádku. Jen tím, že je malý tak dole, tak mě zřejmě kopnul a praskla mi céva. Děkuji moc
Zdravím Kafi, zajímalo by mě, když mám nízkou sliznici a málo tuším Progesteronu (beru Closilbegyt a Utrogestan) jestli by při případném těhotenství bylo vyšší riziko potratu - právě kvůli té sliznici. A dá se proti tomu něco dělat? Teď budu pít kontryhel, ale v těhotenství? Dekuju za rady a váš čas.
dobry den kafi, mohlo by nieco znamenat pichanie na lavej strane celeho bruska? stalo sa mi to vcera pocas chodze a prestalo to az ked som si sadla. peso som nesla dlho, max 10min..
Dobrý deň Kafi,
chcem Vás poprosiť o názor na masáž hrádze,resp.pridať nejaký dobrý návod a ak by bol aj s nejakým obrázkom,aby to priateľ vedel správne robiť.
ĎAKUJEM.
dobrý den kafi, zajímalo by mě, kde může rodička sehnat nějakou svou porodní asistentku nebo dulu, nevím jaký je v tom rozdíl, která by jí provázela celým těhotenstvím, nebo je jen přítomna u porodu ? četla jsem o zkušenostech rodiček z pražských porodnic a víceméně si stěžovali na nezájem nebo neochotu sester při pomoci s prvním kojením a jinýma poporodníma starostma a mám z toho strach. ráda bych tedy sehnala nějakou zkušenou pomocnici, už jen proto, že se porodu dost bojím ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
dobrý večer, jaký je váš názor na pití čaje z maliníku a odvaru z lněnýho semínka? Pomůže to k snadnějšímu porodu?