Nadměrné pohyby. Blíží se porod?

barunnka3
29. zář 2019

Ahoj holky.. jakožto prvorodička jsem z toho všeho trochu vykolejená, tak se raději ptám.. dneska mám termín.. už od večera ale malej docela dost sebou háže a teď se mi k tomu přidaly předmenstruační bolesti.. zátka mi odešla asi před 15ti dny.. myslíte, že se blíží porod nebo mi malý chce naznačit, že se něco děje? .. poslední dobou byl docela v klidu, ale jak říkám, od večera jsou pohyby intenzivnější a větší a do toho mi břicho taky tvrdne častěji..

janisek7
29. zář 2019

Já si myslím, že se chystá ven. Dcera se mi taky hodně mlela. Den před porodem 😁

martt
29. zář 2019

@barunnka3 Já si myslím, že se to připravuje k porodu. Ale pokud si nejsi jistá a mas strach a bolí tě i břicho. Tak si klidně zajed do porodnice. Tam tě vyšetří uklidní a třeba ještě pošlou domu, při nejhorším budeš za hysterku, ale určitě je to lepší pak být v klidu, že se nic neděje. Hlavně u prvorodicek jsou doktoři dost chapavý co se týká planých poplachu k porodu. 😊

amazonkajanik
30. zář 2019

Jo,to bude za chvilku. Malej se narodil v pondělí,ale od čtvrtka jsem měla bolesti v kříži jako při MS. Ráno jsem byla na monitoringu,křivka jako blázen,že se i sestry smály a to mě tyden před musely natočit znovu,pac usnul. Ale tentokrát řádil jak pominuty.nu a za 8h jsem tam byla zpátky,plodovka mi praskla už doma

barunnka3
autor
30. zář 2019

Já byla dneska v poradně.. Vše v naprostém pořádku. A vůbec se neotvírám.. Takže na porod to vůbec nevypadá.. A já už doufala.. 😊

kocila
30. zář 2019

@barunnka3 neboj,miminko v brisku vecne nezustane a vyleze..ja rodila 41tt+2 a cekani po terminu bylo nekonecne...nalez na porodnich cestach se muze zmenit z dne na den...👍

janisek7
2. říj 2019

@barunnka3 tak uzzzzzz?? ☺️

barunnka3
autor
2. říj 2019

Kdepak.. vůbec se neotvírám.. na porod to zdaleka vůbec nevypadá 🙄😏 ..

linee
2. říj 2019

@barunnka3 bud v klidu. Ja mela vyvolavacku,mala naprosto v pohode, vubec jsem se neotevirala, nic nenasvedcovalo porodu a o pulnoci praskla plodovka a do par hodin byla mala ven. Co vim, den pred porodem jsem byla naprosto v pohode, nejak vnitrne vyrovnana, ale mnohem ospalejsi, nez obvykle.

barunnka3
autor
3. říj 2019

@linee To já jsem poslední dva dny taky nějak moc v pohodě, jen bych prospala celý den.. a do toho to počasí chmurný.. 🙄 .. zítra jdu na kontrolu, tak doufám, že mi řeknou, že se otvírám.. nechci moc dlouho přenášet.. známá přenášela 10dní.. pak její přítel udělal v nemocnici humbuk, na jejich přání odebrali plodovku a zjistili, že je už zkažená a musela akutně na císaře.. jinak doktoři chtěli ještě počkat pár dní.. takže bych ráda, aby to zítra nějak už rozhodli..🙄

linee
3. říj 2019

@barunnka3 to jsou prave historky, ktere pred porodem nechce nikdo slyset. Je to procento jedno z mala, i kdyz se to deje. Urcite vydrz. I to, ze se neoteviras nemusi nic znamenat. Muzes odejit a klidne za hodinu ti muze prasknout plodova voda....
Nejhorsi je to cekani a chapu, ze uz to chces mit za sebou, ale vydrz. Prcek se mozna potrebuji jeste chvili dopect🙂 Muzes prenaset i 14 dni, pak zacinaji s vyvolavani. Neprenasis jeste ani tyden, navic si prvorodicka. Sbirej silu na porod, do Vanoc tehotna urcite nebudes😉
nebo navrhli ti hemiltona?

barunnka3
autor
3. říj 2019

@linee o Hamiltonovi se jen zmínili.. ale toho můžou udělat až když se otvírám, ne? Každopádně co jsem si o něm četla, tak to dost bolí a je to účinný asi jen z 24% .. každopádně jsem teď nějak psychicky rozhozená z určitých věcech, co se dějí kolem a neskutečně by mi pomohlo mít toho malýho prďolku už u sebe.. uvidíme, co mi řeknou zítra na kontrole..

linee
3. říj 2019

@barunnka3 vetsinou nabizi po terminu porodu. Kazdopadne bolesti a ucinnost je individualni. Uprimne, pokud jsou cesty pripravene, hmat pomuze a porod urychli. pokud se nic nechysta, nepomuze ti ani Hamilton.
Opravdu vydrz🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru