Ahoj holky,dr.mi po druhém porodu našla na ultrazvuku myomy na děloze.Nedělá mi to zatím potíže,ale můžou růst dál??Máte některá zkušenosti??
malok,toho se právě bojííím ☹ dala mi dr.i tělísko Mirenu,u kterého nejsou měsíčky,tudíž krev neživí myomy a neměly by růst,ale kdo víí 😝
Tak hlavní je to nepodcenit a chodit pravidelně k dr. Moment, ještě na něco mrknu...
Kamarádka využila preparát z tradiční čínské medicíny - XUE YU TONG JING DING - myslím že je to ve formě kapslí anebo kapek...Říkala, že se myom zmenšil a vymizel.
Ještě se dost často mluví o přípravku Bounty Star -homeopatie. Já bych asi navštívila homeopata a on by zvážil, co by ti nejvíce vyhovovalo. 😉
aha,každá rada dobrá.
Malok,když jsi taky z okresu Vsetín 😉 nevíš,jestli tady někdo takový je??Jako ten homeopat a ta kámoška to koupila kde,tu čínskou medicínu??
Já na kontroly chodím naštěstí pravidelně,jen jsem byla v pořádku,až ted no.Moje babička a její sestra to měly taky,že by se to dalo zdědit přes tatku?? 😝
Ahojky,tak já je mám už pět let a zatím v pohodě,musím zaklepat. 😉 Chodím co tři měsíce na kontrolu,takže jsem pod dohledem kdyby něco 😉 U nás je to asi taky dědičný,moje mamina to má a i sestra
Tak tu medicínu si kupovala přes internet....Jinak se na toho homeopata zkusím zeptat. 😉
holky, tady je - spíš pro zajímavost - aktuální článek k problému - http://zdravi.idnes.cz/unikatni-operace-v-cesku...
Malok,děkuju 😵
Zdeni,mě dr.řekla,že mám přijít na kontrolu zas za rok 😒 Tak snad to bude dobré 😨
Zuzik,děkuju za zajímavý článek 😉
Holky,já jsem hned po porodu moc krvácela a dr.mě musel čistit,myslíte,že to mohlo být už tím myomem??Předtím nikdo neříkal,že bych ho měla ☹ no,jsem ráda,že mám už dvě děti,kdyby byly nějaké komplikace ☹
Jen doufám,že když nebudu mít ty měsíčky,že teda neporoste a nebude dělat neplechu 😢
Ahoj malok,podařilo se ti něco zjistit??nebo myslíš,že by mohl pomoci i nějaký bylinkář?? 😨
Ahojte, mám podobnou zkušenost jako danullinnka, včera jsem byla u dr. na preventivní prohlídce a konstatovala, že mám myom, je pravda, že tuto zprávu pořád vstřebávám 😔 . Mamina je měla taky. Co se týká kontrol už v říjnu jdu na kontrolu, zda se bude zvětšovat, a dr. říkal, že je to nutné, tak zkus se dr. zeptat...aby jsi byla častěji sledována. Menzes mám zatím nepravidelný, pořád kojím, ale myslím dost silný 😠 😠 .
Jinak malok díky za příspěvky, jsem ráda i za každou alternativu. 😉
Ahojky Peige,taky jsem to dlouho vstřebávala,ze začátku mi bylo divně,takový blbý pocit ☹ doted jsem to úplně nevstřebala,ale už je to lepší.Na kontrolu jdu v září,tak snad to bude lepší a když ne,tak budu chtít častější kontroly.Jinak tělísko začalo super fungovat,žádné měsíčky,tak snad to bude s myomem dobré. ☹
Na to tělísko se zeptát 😉 dr., že bych ho taky zkusila.
přemýšlela jsem o tom, kdy začal růst, tak asi během těhu nebo po 😕 😕 !!! Danu dej pak vědět, co a jak.
jasně,dám 😉 taky jsem přemýšlela,kdy se objevil,protože při ultrazvucích při těhu dr.nic neříkal ☹ četla jsem,že jinak ten myom tlačí na mimi a ohrožuje ho ☹ ještě že vše dobře dopadlo 😵
Jinak to tělísko je Mirena,stojí 5800kč,nedávej si Mirenu za 1000kč,ta je obyč a dělá problémy!!Kámoška ji má 😖 Jinak o Mireně máme téma v Porod,tak třeba počti začátek,pak jsme si už jen tak psaly 😀
Danu a kdy Ti to zjistili, po šestinedělí?, koukám, že máš skoro stejně staré dítko? 😉
jj,v úterý bude mít 9měsíců.Jo,zjistila mi to dr.na kontrole po šestinedělí.říkala,že mě pošle na ultrazvuk,že mám zvětšenou dělohu,že to bývá když jsem těhu nebo než se dostanou měsíčky.no ani jedno,ale myom 😠
No tak po šestinedělí mě nic nezjistila, dr. má přímo u sebe UTZ ☹ , takže se to rozrostlo pravděpodobně po tom šestinedělí ☹ 😠 .
Ahoj..
Mne myom na deloze zistili, keď som porodila syna, na UZV po pôrode... lekárka ho len sledovala ,vraj som mladá na operáciu takéhoto chcarakteru a keď som otehotnela, hneď som išla na rizikové, kde mi robili častejšie UZV, a sledovali, či myom netlačí na bábetko, našťastie bolo všetko v poriadku..
Na myom odporučujem každému, kto má rovnaký problém čaj s názvom Villcacora, je to kůra zo stromu liana..., má detoxikačné a očisťujúce účinky...
Ahojky Monkula,ten čaj koupíš v lékárně nebo někde kde prodávájí bylinky??Zkusím se někde poptat,snad někde bude.
Danul, ja som si ho kúpila v čajovni.. Upozorňujem, že mi bolo po ňom veľmi zle, mala som hnyčku, ale teta v čajovni mi povedala, že sa telo čistí od bordelu...
A dôkazom ,že to funguje je moja dcérka, po pití tohto čaju, asi tri mesiace, mi dorazila MS, lebo dovtedy si chodila ako chcela a do 4 mesiacov som otehotnela, čo moja gynekologička nepochopila, vynadala mi, že som sa neprišla poradiť, ale bola rada, že sme tehotné a hneď ma poslala do nemocnice na rizikovú ambulanciu... 😉 😉
Monkul,zkusím se teda poptat,u nás jsou myslím dvě čajovny,o kterých vím 😉 MS s tělískem nedostávám,tak snad to ten čaj nějak nerozjede 😖 Jo a prosím tě,kolik asi přibližně stál???
Jinak gratuluju k holčičce,že ti to tak pomohlo.
Danul, ďakujem... Je to môj malý zázrak...Narodila a o takmer mesiac skôr, našťastie, pretože mala omotanú šnúru okolo krku a ešte aj uzol, keby sa narodila v termíne, tak už nežije... 😔 😔 😔 😔
Ja som si kupovala tuším 100 gramov a stál do 150 Sk...
Dobré ranko Monkul,to mě mrzí,ale ještě že to dobře dopadlo 😵 Vím jaký je to zázrak mít děti,o první jsme se pokoušeli 2 roky než to vyšlo,mám dva kluky,sice jsou to raubíři,ale děkuju za ně 😵
Jo a jak ti bylo bylo zle po tom čaji,to jsi měla jen průjem nebo i celkově ti bylo špatně???
Monkula chtěla jsemse zeptat, možná blbě, ten čaj by ten myom měl nějak ovlivnit?, růstově?
S těmi pupečníkami je to k zlosti 😖 , Anička měla omotanou ruku, ta šla ze mě první, a ještě kolem krku 😖 ...
Jinak v Sama doma na TV ČT1 má být příští týden téma věnované nemocem dělohy, tak se budu snažit to sledovat aspoň dodatečně přes net 😉 . Jestli budete mít chvilku juknite taky 😉
Co se týká MS tak mě bolí celý týden v podbříšku, dle UTZ na té prohlídce, to mělo každou chvilku vypuknout, furt nic, že by mi mohl ten čaj taky i na to zabrat, celkově teď MS mám takovou divnou silnoua nepravidelnou 😠
Danul, mala som průjem a trošku mi bolo zle aj od žalúdka...
peige, áno, tento čaj ovplyvňuje rast myómu... Nerastie ďalej, či sa aj zmenší nevie, ja som otehotnela a tak som ho už nechcela piť...
Takže ho už nepiješ? Dr. tě sleduje ohledně myomu?
ahojky Peige,a nevíš který den to má být v tv???pokusím se to vystihnout 😉 ale my holky si vytrpíme,co?? 😠
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Danullinnko dál růst můžou..proto se má chodit na kontroly, a na ultrazvuk...Pokud ti bude růst, doporučuje se většinou operace.