Může být hlenová zátka jasně krvavá?

romantika
23. čer 2013

Maminky, včera jsem byla v porodnici na kontrole, dle vseho odchazi zatka, jemne jsem tmavehnede spinila, dneska rano vstanu a je to uz krvave. Po zachodu a tlaceni vždy vice. Kontrakce nemam, jen mi tuhne bricho ale to cele tehu, trochu pobolivaj zada ale to uz taky delší dobu, prdola se porad hybe. Ja nevim, mela jste to tak nektera. Poprvé mi odesla taky, ale byla spis ruzova, jen jemna zilka krve,Dekuji za rady. Na netu se nemohu dopátrat, nekde pisou ze i krvava.V porodnici mi rikali ze maj stejnak plno a nevim jestli zase jet, taháme sebou dite a vždycky to je na nejkaou hodinu. Diky

kovik
23. čer 2013

To je napsáno v papíře, kdy do porodnice............Jestliže maminka začne krvácet jasnou krví, jede do porodnice ihned..................... Hlenová zátka může být narůžovělá, hustá či vodnatá.......

Já ji měla nahnědlou.

Pro klid bych aspoň zavolala do porodnice................

romantika
autor
23. čer 2013

@kovik
dekuji ja vim, ja bych stejnak na to nemela tak jedu, jen se tak včera tvarili ze u druhorodiček se otvirani tak nejak deje.
co bych dala za normalni porod, minule zase nepoznali ze mam kontrakce protože jsem je mela v mocaku a to ten monitor pak nesnima.
jen jsem chtěla jit aspoň k jednomu porodu v klidu ....
tak dekuji, snad to nebude spatenka.

kovik
23. čer 2013

@romantika - přeji hodně štěstí 🙂 Máš pochybnosti a oni by tam měli být pro tebe..........

Některé sestry a doktoři hodně podceňují. Berou to jako běžnou věc, ale každá jsme jiná.............. A někdy ty obličeje by jsi měly nechat ...taky jsem to zažila. Mít pocit, že v porodnici obtěžuješ, no nic moc no.............

Ja budu rodit po třetí a v klidu teda nejsem. 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru