V roce 2010 jsem porodila v Motole - porod byl vyvolávaný (3dny) pro postupný odtok plodové vody a malá měla 2x šňůru kolem krku, takže to skončilo s "pomocí sestry" a jejím tlačením na břicho = ruptula III. stupně - hojilo se to blbě, jizva se rozjela a zhnislala a první rok byl fakt mazec. Teď jsem v 25. týdnu a po zvážení všech pro a proti bych radši volila císaře... neb podstoupit to co před 5ti lety mi příjde absolutně sci-fi. Jak se k tomu staví v zejména v Motole? Máte někdo zkušenost? Díky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nesla bych do Motola, rodila jsem dvakrát a s jejich postupy jsem mela podobne zkusenosti jako vy. Porody jen desiva vzpomínka. A většina mamin jsme se zhodly, ze je to tam pro otrle, jak jde do tuhého tak nic moc. Kamaradka letos rodila na Vinohradech, sice prostředí hruza, ale domluvila se na cisazi v pohode, poprvé rodila na Bulovce a také zaplakala. Na Vinohradech to s ni pry vse probrali, sami doporucili cisare, protože na Bulovce pry sijou nejak horkou jehlou atd atd. nemela problém dostat i nadstandart. Opakuji prostředí stara škola, ale pristup si moc chválila. V Motole jsem si rikala, dvakrát nevstoupíš do stejne reky a ono ejhle, vstoupíš. Tak zkuste se poptat na tech Vinohradech. Mam i zkusenosti ze spoustsa mamin po porode v Praze radeji jezdi rodit i do svých puvodnich bydlist mimo Prahu. Krom toho s dvemi dětmi uz se tezko pak resi nejake boty, když mate na krku dve deti a sotva lezete.