Setkal se s tím někdo?? Jsem už 8 dnů po porodu a pořád pocituji motání hlavy... čím by to mohlo být??
Nebo snad něco vážnějšího 😒
únavou to být také může, ale jestli je to trvalé motání, je ti celkově hodně slabo, tak si raději zajdi na kontrolu...
tak to doopravdy může být z té anémie, nebo z únavy. pokud chceš mít jistotu, lze si dojít na krevní odběr a v případě nutnosti brát železo.
Může to být únava, ale spíš si myslím, že je to to železo. Já taky moc nekrvácela, ale přesto mi železo nasadili.
@smisekivuska
@batul jde mi take o to, aby mr doktorka neposilala na ruzne vysetreni a jak necham maleho tak dlouho samotneho
anémie je nejčastější poporodní ,,komplikace ,, téměř každá žena po porodu trpí anémií z nedostatku železa, ta může mít za následek malátnost, může to být i z tlaku, zkoušela sis někdy měřit tlak ? motání hlawy je přiznak nízkého tlaku. Pokud už to trwá 8 dní a newypadá to že se to srowná samo začla bych si za obwoďákem nebo gyndařem - oni ti oprawdu nejdříwe jen wezmou krew a pak se uwidí, dost možná to bude nějaká prkotina, a neboj na spousty wyšetření tě hned hnát nebudou, to až kdyby se to newyřešilo tou krwí 🙂 omlouwám se za ,w,
Mě motání hlavy hlavně způsobil tlak.Po porodu mi místo splasknutí otoků na nohou ,nohy hrozně otekly.Bylo to hrozný !!
@ange_de_la_morte
@zuzlinka92 tlak jsem měla v pořádku a motala se mi hlava takže tlakem to nebude... mohlo by to být i něco važnějšího?: 😖
@ajurka prosim Te, co by to melo byt vaznejsiho? Nepanikar 🙂. Muze to byt i obycejna uzkost, vse je pro Tebe nove a mezi nami, byt prvorodickou prave jak clovek nevi co ho ceka je i dost psychicky zahul, o fyzickym ani nemluve 🙂
Jinak to tipuju taky na nedostatek zeleza, a mozna i horciku. Resila jsi taky nejak tu situaci s tou gazou?
Měla jsem to asi 14 dní po porodu... holt porod je náročný proces, vysilující, když k tomu přidáš nedostatek spánku, ještě třeba málo jídla, je to tu hnedka...
@batul
@smisekivuska
@zuzlinka92
@gwennie
@gepe Známá prý měla to samé a měla v břiše ještě kousky placenty... jak to poznají.. dneska jdu ke gynekologovi... ultrazvukem to pozná? 😕
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
např. anémií -nedostatkem železa, nekrvácela jsi hodně během porodu? dělali ti po porodu odběr krve?