Máte niektorá skúsenosť s modrinou tam dole po porode? Nemožem poriadne stáť, prestane to trochu bolieť až keď sedím... omývam sa dolu stále, po každej malej i veľkej...tá modrina je po celej pravej strane, šitie nebolí, len toto... Viete poradiť, čo s tým? Nemožem to stále riešiť liekmi na bolesť, ktoré aj tak bohvieako nepomáhajú...ďakujem
Na modriny vetsinou zabiraji masti s heparinem ,zkus se zeptat doktora...ja jsem to resila tak ,ze jsemmto proste vydrzela.
Po prvním porodu jsem také v okolí šití měla modřinu. Pomáhalo mi sedět na nafukovacím kruhu, abych odlehčila rozkroku. Pak jsem se také často sprchovala studenou vodou, abych modřinu a jizvu chladila. Snažila jsem se co nejvíce sedět nebo ležet, protože, když jsem stála, dost mě rozkrok bolel.
Modřina se vstřebala asi během 14-ti dní.
Taky jsem mela poradnou modrinu a trvalo 14dni nez se mi zacala hojit. Hodne jsem ledovala a mazala jsem hirudoid gelem,kterej se prave na rychlejsi hojeni, dali mi ho uz v porodnici,ale je bez predpisu 🙂
Já měla modřínu taky přes celej zadek a ještě hematom....navíc od toho hematomu kvuli otoku se mi prorezavaly stehy přes kůži... :O no nepřála bych to ani nejhoršímu nepříteli. .horší jak porod ta bolest ...stehy mi museli vytáhnout, naštěstí už jsem byla srostlá takže nemuseli znovu šít...jinak užívám homeo Arnica montana 15ch na urychlení hojení a taky jsem nasadila wobenzym a po třech dnech mám otok skoro pryč a modrina už taky není..🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@weeckle Co nejcasteji myt, co nejstudenejsi vodou. Ledovat. Masirovat mesickovou masti. Tohle pomohlo mne 🙂