Ahoj, tak jsem uz dneska 36+4 porodila ty moje holčičky, jedna 2770g 47cm druha 2890g 49cm
Jedna holcicka pri porodu spolikala krev, jsou momentálně na detske jip. (žádnou plodovou vodu, ale krev) Mate nekdo zkusenosti s tímto? Jsem z toho hodne nervozni mam strach co bude... Doktorka rikala ze se ji to dostalo do zažívacího traktu mela by to vykakat ale kdyz to rikala tak ne zněla moc přesvědčivě, prosim mate zkušenosti? Na internetu nemuzu nic najir... Dekuji
@nikolhruba ahoj gratuluji jsou pekne, na to, ze jsou dve. Verte doktorum, bude o ne dobre postarano, kdyby neco. Skutecne by to mela vyloucit zaz.traktem. drzim palce a at vam delaji radost. Jak se jmenujou?
Obe moje deti. Potom ji zvraceli, kuckali. Musela jsem vic davat na bok, nechteli se kojit, dokud.to nevyzvraceli. (Najedli se po porodu, dalsi koje i prozvraceli krev, pak uz dobry). Neboj, je to v pohode a bezne.
Tak buď to vykaka nebo vyzvraci....žádná jiná možnost není....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nikolhruba kamarádka, co se mnou byla i v porodnici na pokoji, měla u holčičky to samé. Holčička tu krev pak zvracela po kojení. Trvalo to 2dny, pak už to bylo ok.