Ahoj mam dotaz, mam skoro 5 tydnu po porodu a chci se zeptat jestli je možné menstruovat již v šestinedělí. Celou dobu po porodu sem se čistila, před 4 dnama to trochu ustalo a dneska mě druhy den bolí podbrisek a tece krev ... Jen chci dodat ze mě po porodu jeste v narkóze čistili takže zbytky placenty v sobe snad nemam.
klidně to už může být menstruace
po prvním porodu ( i při plném kojení) sem dostala ms týden po šestinedělí.. takže je to možné 🙂
Ja mela neco podobneho. Čistění ustalo po 10 dnech a pal za par dni bolest jako na menstruaci a lehké krvácení. Jsem rovněž po dukladnem čistění delohy. Pak to ustalo, ale bolest se nekdy vracela do konce sestinedeli. Dle mého se tedy spíše jednalo o docistivani a bolest byla způsobena pozvolným zavinovanim dělohy. Ted jsem 2,5 mesice od porodu a nic.
Určitě to možné je 🙂 Začala jsem menstruovat necelých 5týdnů po porodu 🙂 dělohu jsem měla také čistou už při odchodu z porodnice 🙂
Já to měla stejně. Při plném kojení, 5 týdnů jsem se čistila, pak pár dní pauza a pak hned menstruace.
Ahoj Jasné, u oboch detí som dostala M po 6 tyzdnoch a následne každý mesiac, aj keď som plne kojila. 2x ma tiež čistili zbytky to určite nie su
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To bude stále čištění.Také jsem to měla s přestávkama celkem 9 týdnů.Také po čištění dělohy po porodu