Menstruace při kojení, je to normální?

luckaa_
5. srp 2017

Ahoj maminky jsem 3 mesice od porodu a dostala jsem menstruaci kojim a davam minimalne jednou denne nutrilon je to normalni ze jsem to dostala ? Nebo je neco spatne ?

makky1310
5. srp 2017

@luckaa_ je to normalni 🙂. Ja to teda dostala po 6 mesicich, kdyz jsem zacala davat pomalu prikrmy. Ale kamoska to dostala snad jeste v sestinedeli...

35_a_budu_mamka
5. srp 2017

Je to normalni. Ja ji dostala dva mesice po porodu, bohuzel s kazdou dalsi jsem mela mene a mene mleka, az jsem ho ztratila, ale to bude individualni.

martyina
5. srp 2017

@luckaa_ já dostala menstruaci už v sestinedeli

luckaa_
autor
5. srp 2017

@makky1310 dekuju

luckaa_
autor
5. srp 2017

@35_a_budu_mamka dekuju tak snad o nej neprijdu no :(

luckaa_
autor
5. srp 2017

@martyina dekuji ja myslela ze az prestanu kojit tak se teprv dostavi tak me to vylekalo

martyina
5. srp 2017

@luckaa_ ne v poho já beru prášky a řekla že třeba nebudu mít menzes nebo že může dojít kdykoliv ať se neleknu

dapele
5. srp 2017

@luckaa_ úplně normální, kojila jsem plně do půl roku a pak s příkrmy skoro do dvou let, menstruaci jsem měla od konce šestinedělí a naprosto pravidelnou, u mě to na mléko vůbec vliv nemělo

magdanaty
5. srp 2017

Já zatím kojím 9 měsíců a menstruace ještě neprisla🙂

pajula123
5. srp 2017

Dostala jsem to tri mesice po porodu,pri plnem kojeni mnohokrat denne-pres den i co hodinu,v noci cca po dvou hodinach i casteji. Na mleko zadny vliv,ted v synovych 20 mesicich mleka stale dostatek 🙂

pajula123
5. srp 2017

Akorat pravidelnost porad nic moc.

ladyhacek
6. srp 2017

já jsem to dostla po šestinedělí. a kojila jsem opravdu často. Kojila jsem 18m
Nezačala jsi brát HA? Mě stále vrtá hlavou zda to nemohlo být i tím. 🙂

luckaa_
autor
6. srp 2017

@martyina dekuji
@dapele dekuji
@magdanaty dekuji
@pajula123 dekuji

luckaa_
autor
6. srp 2017

@ladyhacek no praveze neberu 😏 Chtelajsem si nechat zavest telisko ale doktorka mi rekla ze prave kdyz nemam menzes tak se to nedela. A rekla ze mam spis brat prasky ale prasky sem moc brat nechtela tak sem se na HA vykaslala ja jsem se prave lekla ze kdyz mu dam teeba nutrilon a davam mu ho vetsinou denne ale vic jak jednou neze to bude tim ale to je blbost ze? 🙂

kosi_cek
6. srp 2017

@luckaa_ může to být i tím Nutrilonem, jelikož už nesplňuješ zásady, tzv. ekologického kojení, které by mělo blokovat plodnost. Nicméně Tě mohu ujistit, že já ty zásady splňovala minimálně po dvou porodech, víc to už ani nešlo (fakt divoženka bez podprdy kdykoli dítěti k mání, tělo na tělo ve dne v noci) a cyklus stejně dorazil do 2-3 měsíců po porodu (prostě nic není špatně, někdo to tak má). Pokud jsem kojila "neekologicky", ale jen plně (s dudlíkem a pod. už to není eko), tak mi 2* dorazil ihned po šestinedělí. Nicméně to u mě na kojení nikdy vliv nemělo, obávala bych se (no, ale přílišné obavy a stres taky nedělají kojení dobře, tak dobře, když si neděláš hlavu) spíš toho Nutrilonu, konkrétně jeho podání a následného bojkotu kojení (os. zkušenost, která vedla k tomu tzv. ekokojení) 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru