Ahoj maminky jsem 3 mesice od porodu a dostala jsem menstruaci kojim a davam minimalne jednou denne nutrilon je to normalni ze jsem to dostala ? Nebo je neco spatne ?
Je to normalni. Ja ji dostala dva mesice po porodu, bohuzel s kazdou dalsi jsem mela mene a mene mleka, az jsem ho ztratila, ale to bude individualni.
@35_a_budu_mamka dekuju tak snad o nej neprijdu no :(
Já zatím kojím 9 měsíců a menstruace ještě neprisla🙂
Dostala jsem to tri mesice po porodu,pri plnem kojeni mnohokrat denne-pres den i co hodinu,v noci cca po dvou hodinach i casteji. Na mleko zadny vliv,ted v synovych 20 mesicich mleka stale dostatek 🙂
Akorat pravidelnost porad nic moc.
já jsem to dostla po šestinedělí. a kojila jsem opravdu často. Kojila jsem 18m
Nezačala jsi brát HA? Mě stále vrtá hlavou zda to nemohlo být i tím. 🙂
@ladyhacek no praveze neberu 😏 Chtelajsem si nechat zavest telisko ale doktorka mi rekla ze prave kdyz nemam menzes tak se to nedela. A rekla ze mam spis brat prasky ale prasky sem moc brat nechtela tak sem se na HA vykaslala ja jsem se prave lekla ze kdyz mu dam teeba nutrilon a davam mu ho vetsinou denne ale vic jak jednou neze to bude tim ale to je blbost ze? 🙂
@luckaa_ může to být i tím Nutrilonem, jelikož už nesplňuješ zásady, tzv. ekologického kojení, které by mělo blokovat plodnost. Nicméně Tě mohu ujistit, že já ty zásady splňovala minimálně po dvou porodech, víc to už ani nešlo (fakt divoženka bez podprdy kdykoli dítěti k mání, tělo na tělo ve dne v noci) a cyklus stejně dorazil do 2-3 měsíců po porodu (prostě nic není špatně, někdo to tak má). Pokud jsem kojila "neekologicky", ale jen plně (s dudlíkem a pod. už to není eko), tak mi 2* dorazil ihned po šestinedělí. Nicméně to u mě na kojení nikdy vliv nemělo, obávala bych se (no, ale přílišné obavy a stres taky nedělají kojení dobře, tak dobře, když si neděláš hlavu) spíš toho Nutrilonu, konkrétně jeho podání a následného bojkotu kojení (os. zkušenost, která vedla k tomu tzv. ekokojení) 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@luckaa_ je to normalni 🙂. Ja to teda dostala po 6 mesicich, kdyz jsem zacala davat pomalu prikrmy. Ale kamoska to dostala snad jeste v sestinedeli...