Holky cisarovny prosim o radu. V nedeli to bude 6 tydnu od porodu cisarskym rezem. Ocistky jsem mela temer zadne, cekala jsem to uplne hrozne a nakonec jsem krvacela snad 2 dny v porodnici a pak uz jen spinila obcas se objevila trochu krev ale jinak uplne v pohode. No a ted k veci, od vcerejsku sem zacala zase krvacet tak slabe a dnes uz se to rozjelo jako by to byla ms. Akorat me neboli nic jako kdyz mam ms jen okoli jizvy a mozna malinko nepatrne krize, ale to uz se fakt musim soustredit. Je tedy mozne ze je to ms ikdyz nemam jine priznaky jako bolesti? A pokid ano, muzu uz pouzivat tampony? Dekuji za odpovedi
Já to měla podobně očistky jen pár dní a pak jen špinění, radovala jsem se z hladkého průběhu a pak na konci šestinedělí šup a nanovo asi 4 dny a pak už dobrý...taky jsem plně kojila...pokud nemáš bolesti ani teplotu a není to bůhví jak silné a netrvá to dlouho asi bych to nijak neřešila, ale spíš než MS bych to připisovala ještě dočištění
No presne ja si taky rikala ze takhle hladce jsem si to ani nepredstavovala. Zatim me porad nic neboli a to krvaceni behem dne neni taky zadna uplne katastrofa ale je to jasne cervena krev. Tak uvidime
Já krvácela téměř do konce šestinedělí, pak dva dny klid a pak znovu, na kontrole po šestinedělí mě MuDr. uklidnila, že je to už MS. A byla. Plně jsem kojila, ale rodila jsem teda přirozeně.
@miky92 tak ono je to i tím císařem, že nás hádám hodně pročistili už přitom....většinu holek po císaři co znám tak ty očistky měli v poho...tak uvidíš jak na kontrole po 6 ti nedělí samozřejmě to může být i MS ale to ti nejlíp poví MUDr. a nebo to poznáš za měsíc...i když za měsíc... já to dostala když byly malému 4 měsíce, plně jsem kojila a cykly jsem měla nepravidelné a hodně dlouhé, srovnalo se to až když jsem kojit přestala
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jo a jeste jsem zapomela dodat ze plne kojim a mimco posledni asi 2 dny trochu bojkotuje kohe i jestli je i mozne ze pokud je to ms tak to ma vliv i na chut mlicka?