Zdravím maminky, máte prosím některá zkušenost s porodem když jste byly marod? 2 dny zpět jsem měla horečky 38,7 a.porad zvracela, po infuzi se to uklidnilo ale za to přišel zánět do krku s hleny a rýmou.. Máte prosím nějaká takovou zkušenost u porodu? Dnes druhý den přináším, takže počítám, že to přijde každou chvíli... Děkuji 🙂
Ja rodila s tak silenou rymou, ze jsem dychala jen pusou a zvladla. Sice nakonec sekce, ale kvuli mincu, ne ryme. Behem porodu jsem to skoro nepostrehla 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zažila jsem to u druhého porodu. Měla jsem horečky,rýmu,šílený kašel,který nešel ničím utlumit. Bylo mi fakt hodně blbě a nedokázala jsem si představit,že budu v takovém stavu rodit. Ale když jsem rodit začla,tak jakoby ta nemoc ustoupila a porod byl naprosto v pohodě. Ale když byl malý na světě,zas začal ten hrozný kašel,rýma... V porodnici mi dali roušku,abych ho hned nenakazila. U čtvrtého porodu jsem zase měla průjem a opět hrozný kašel,myslela jsem,že vykašlu plíce. V porodnici to ale nijak neřešili,že je to v pohodě. A zase,u porodu jsem tu nemoc vůbec nevnímala,byla zas jakoby v pozadí,až jak byla malá na světě,tak se to zas naplno rozjelo. Dávali mi pak nějaké kapky a léky a po třech dnech jsem domů odjížděla s miminkem naprosto zdravá. Tak přeji hodně sil a ať je brzo líp!! 🙂