Máte zkušenost s plánovaným císařským řezem - Pardubice, Hradec Králové, Náchod?

nina004
15. lis 2022

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s týmito pôrodnicami a plánovanou sekciou? Pôrod bude okolo vianoc. Ďakujem

cherie24
15. lis 2022

@nina004 "Rodila" jsem v Hradci a už bych tam v životě nikdy nešla. Nedoporučuji to ani svému největšímu nepříteli. Miminko vám ukážou jen letem světem, bonding s otcem nedělají, i když tvrdí že ano, respektive dají pochovat dítě v zavinovačce a tváří se, že jsou děsně vstřícní a že je to bonding. Pak vám dají miminko sotva na pár minut na chodbě a odvezou vás na JIP, kam vám dítě sotva jednou přivezou. Přikrmí, i když si to výslovně nepřejete. Přitom mají na každý pokoj telefon, takže zavolat vám, že má miminko hlad je dle mě to nejmenší, když už dovézt vám ho jsou líní, ale nedělají ani to, radši mu fláknou příkrm. Dlouhé separace, nulová empatie, žádná podpora kojení, to je Hradec... Měla jsem to tak já i maminka se mnou na pokoji, ta svoji holčičku neviděla víc jak den a půl a už vyloženě brečela, kde je a všichni stejně jako mě neustále odpovídali - ano, my o vás víme, za chviličku vám miminko dovezeme. Vyloženě mi tam z toho bylo na zvracení. 🤢

melis7
9. pro 2022

@nina004 Ja rodila v Hradci taky a byla jsem spokojena. Normalne jsem dite ihned po skonceni cisare kojila. Nebylo to letm svetem.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru