Maminy po císaři. Kdy jste spaly na břiše? Jsem 8dni po.. byl první a poslední tak mě to zajímá 🙂
Jsem 7 let po druhém císaři a nespím na břiše 7 let 😁Vydržím tak 15 min a pak se pretačim....ale to si asi nechtěla slyšet.
Jsem po dvou a závislá na spaní na břiše, tak si dokážeš představit, jak jsem trpěla 😃 přesně ti to neřeknu, ale asi po 2 nebo 3 týdnech, když mi to bolest dovolila, byla to úleva strašná 😃 spala bych, když ti to dovolí bolest
Dekuju... sítí mám krasne, až jsem sama koukala 😍 tak uvidim kdy mi to tělo dovolí...
Poprvé Asi čtvrtý den v porodnici. Přišla fyzioterapeutka a řekla, dneska si lehneme na břicho 😂 pamatuju, že jsem se jí zeptala jestli to myslí vážně... Neb jsem sotva vstala z postele.😂😂 Na břicho mě dostala, ale abych se otočila zpět musela sehnat ještě jednu sestru a otočit mě.... Doma jsem to zkoušela pak asi po 14 dnech a šlo to krásně. Jenže já kojim, mám nalitá hodně prsa a ani teď dva měsíce po nejsem schopná si na nich ležet... Jizva by to dala ale kozy ani náhodou. 🙄 Jinak jsem po druhé sekci.
Po obou sekcích vždy cca po týdnu.
pořádně asi až když jsem přestala kojit, ale vím, že mě břicho bolelo tak 2 měsíce, pak se to už lepšilo
nespalajsem, ale jazdy den hsem chvili na bruse kezela, jakse zatahuje deloha tak to tahne min a min. Kdybych to blbec vedela tak natom brise jsem casteji. Takze doporucuji opatrne, nebat se toho, kazdym dnem to bude lepsi.
Já cca po 2-3 tydnech 😊✌️
Jsem 9dni po a dnes jsem to zkusila... prsa nalita mi nevadila... dala jsem to, krasny pocit po takové době... 😍😍😍😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jaydeep Až někdy po půl roce. Zanítil se mi steh a když jsem natáhla břicho nahoru (zůstal mi převis), bolelo to. To mám občas i teď.