Lze rodit po dvou SC přirozeně? A kde?

lalolita
8. čer 2021

Zdravím ženy,
Vím že spoustu žen bude proti,ale zajímá mě,zda s tím má někdo zkušenost. s jednou paní už si píšu,takže sbírám informace.😉
Nicméně zajímá mě,zda má někdo zkušenosti rodit přirozeně po dvou sekcích a kde?
Vím,že z 90% se neptají a je automatická třetí sekce, já bych chtěla zkusit rodit přirozeně. Ano jsou tam rizika ruptury dělohy a za to to nestojí,ale i tak ve mě hlodá červík,zda to jde.

Dík za zkušenosti.

ee.liska
8. čer 2021

@lalolita
Já jsem rodila v Uherském Hradišti. Poslal mne tam můj gynekolog na domluvení sekce kvůli KP. Chtěla jsem rodit vaginálně a tak jsem tam se spoustou odborníků konzultovala a konzultovala 🙂 A právě přišlo na přetřes i téma 2x sekce a pak přirozený porod. V UH to podporují, pouze musí vše probíhat tak jak má a hlídá se hlavně tloušťka jizev. Maminka je hodně sledovaná.

lalolita
autor
8. čer 2021

@ee.liska já jsem blíž k Olomouci,což tam to nehrozí. Pak vím o Vyškově a Ostravě.😉

felixfelicis
8. čer 2021

Vím o Jihlavě.

keksik002
8. čer 2021

@lalolita mamka dvakrat CS a potreti prirozene a dokonce KP ;) takze ano jde to a zalezi na ochote personalu a presvedceni nemocnice. Rodila u Milosrdnych bratri v Brně

sangina
9. čer 2021

DOBRÝ DEN PTEJTE SE MÁM OSOBNÍ ZKUŠENOST

inkheart
9. čer 2021

Vyškov je tím známý, proběhly tam i porody po 3 sc

stenlunka11
10. čer 2021

@lalolita já mám za sebou teda jeden císař a další porod přirozeně 🙂a rodila jsem v Olomouci

vendes
10. čer 2021

Zkuste na FB skupinu Vaginální porod po císařském řezu

lalolita
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lalolita
autor
11. čer 2021

@stenlunka11 jasný,no po jednom císaři se to dá.....

lalolita
autor
11. čer 2021

@vendes bohužel nemám FB.

vendes
11. čer 2021

@lalolita Aha, tak to nic. Jsou tam ženy, kterým se to povedlo, většinou s vlastní dulou na velkou informovaností.

lennus
11. čer 2021

@lalolita Ta FB skupina je fakt skvělá a spousta žen se zkušenostmi, hodně se tam podporují, já rodila po sekci minor, což se úplně nedoporučuje, ale splnila jsem všechny podmínky, dopadlo vše dobře. Držím palce!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru