Zdravím,
za jak dlouho od popisovaného "lupnutí" odtekla voda? Ve mě dnes 2x něco luplo, jako když o sebe lupnou nehty. Nebylo to poprvé, stalo se mi to už přes několika týdny a nikdy nic neteklo. Co to může být? Děkuji
Po "lupnutí" 🙂 (které bylo opravdu celkem hlasité, slyšel ho i manžel) mi začala voda odtékat ihned.
Mě loupe každý den už cca měsíc neli déle, většinou vždy když ležím večer a snažím se usnout, klepu že se nikdy nic nestalo, u posledního těhu mi hlasitě luplo a odtékala voda, ale tomu hlasitému a celkém silnému lupnutí předcházelo takové jakoby bodnutí v břiše. Už máš nárok tak by to lupnutí mohlo být znamení, držím palce.
mě lupalo v břiše asi od 7měsíce a prý to dělají kotníky miminka 😉
Hmm, zajímavé s těma kotníkama, to by mě vážně nenapadlo. Tak snad už se brzo dozvím proč 🙂
u me se to stalo kolem poledne a druhy den v 11 byla mala na svete, ale nic stejne neodteklo..od toho lupnuti pomalu napravidelne zacly bolesti....🙂
@bassangha Tak poprvé mi luplo tak silně, že jsem myslela, že mě malá děsně kopla, ale hned další vteřinu ze mě začala odtékat voda. Podruhé bylo lupnutí už jen mírné a voda začala odtékat zhruba za 5 minut. Takže nevím, co by to mohlo být, ale myslím, že by ti voda už tekla, takže třeba jsou to ty kotníčky. Držím palce 😉
Mě též lupe v břiše,prvně sem to registrovala před měsícem,až se muž otočil od tv,musím říct,že voda nepraskla. Stalo se mi to už asi tak 5x a vždy když sem odpočívala,nebo to sem spíš slyšela. Tak já vyčkávám nadále,kdy už
Lupání v břiše je způsobené tím, že dětem lupou klouby, nejčastěji kotníky 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Vždy to bylo v klidu při odpočinku a miminko také odpočívalo.