Ahoj chtěla bych se zeptat. Jsem 6 týdnů po porodu, když jsem byla 3 týdny po, tak mě to uvnitř svědilo jakoby jsem měla kvasinkovou infekci. Koupila jsem si na to mast a mazala, svědění pak přešlo. Včera jsem našla odvahu podívat se dolů zrcátkem a když roztáhnu víc nohy od sebe tak uvnitř pochvy ale ne úplně zase uvnitř, jakoby za tím vchodem do pochvy mám takovou větší kuličku . Jde pohledem normálně vidět. A uvnitř pochvy když si tam dám prst, to mám takové zvláštní, nevím jak to ani popsat. Před porodem tam byla jakoby rovná dlouhá cestička a teď tam jak kdyby nějaké zatáčky 😀 fakt nevím jak to vysvětlit.. k tomu mám bílý výtok ale nic mě nebolí ani nesvědí. V pátek jdu k dr na kontrolu po 6ti nedělí ale zajímá mě jestli jste to taky některá tak měla nebo máte? Díky
Take jsem měla a i očistky hodně zapachaly, tak jsem jela 5 týdnů po porodu do porodnice a vyndali mi to, byli to zbytky nějakých tkani a tak 🙂
Asi sem mela neco podobneho. Je to spis u mocove trubice? Dost me to teda bolelo a i krvacelo. Rikali mi ze tim jak sla mala ven tak mi kuzicku shrnula treba jako kdyz si prevratis ponozky pri vyzouvani. Mela sem naplanovany i termin zakroku nakonec se to samo strovnalo
ahoj pokud je tvrda bude to cysta mela sem po prvním porodu 4. jednu ve velikosti hrachu 2 menší a 1 jak fazoli tu my musel gynekolog odpustit stale se zvečovala , obvilke se udelají v okolí šití a drobných trhlinek když melo mimi vetší hlavu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
můžou to být zbytky panenské blány, zjizvení po porodu...cokoliv, víc by ti asi řekl gynekolog