Ahoj,chci se zeptat,jsem 7 týdnu po porodu a stále slabě krvácím,teda jenom přes den,v noci ani ne,furt kojím ..máte zkušenost ?
(Celý šestinedělí jsem krvácela jen jako při slabé menstruaci)
taky jsem krvácela stále (třeba jen malinko, ne každý den,..) a nakonec mi vzali dělohu kvůli myomům. Určitě k doktorovi😉
Já tedy slabě krvácím už 8tyden a u prvního porodu to bylo úplně stejně. 🤔 Tedy teď už mám konečně 3 dny klid a doufám, že to tak už zůstane. Nepanikař a vydrž. Snad to bude ok. Pokud by nebylo třeba 9-10tyden. Zeptala bych se asi na gynekologii. U první dcery jsem krvácela fakt brutálně. A teď úplně pohoda. Skoro nic jen asi den dva a pak fakt slabě 😉 pokaždé je to jinak
Me teda na prohlidce na konci sestinedeli doktorka delala ultrazvuk, tam by se melo potvrdit, ze je vse ok.. Taky bych si to nechala zkouknout.
@veronikaveronikaveronika taky jsem krvácela málo,a teď jsem 7 týdnu po porodu a furt krvácím ale mám jen vždy menší kvrnu na vložce,nedá se to přirovnat ani k slabé menstruaci,prostě fakt jen 3 cm malá skvrna
@galaxy23 to jsme na tom zhruba podobně 😆 A o to je to v těch vedrech štvalo víc. Že pořádně nic a stejně do bazénu nemůžu🙄 ale já se ted už fakt modlím ať je klid. Už je to cca 4 den. A doufám, že fakt konec. 9 týden to už by bylo sakra dost🥺 u první dcery mi doktorka říkala, že to prostě někdy tak je. Tak to neřeším ani teď 😉 objednána jsem na18 tého.
@veronikaveronikaveronika takže bych měla ještě týden počkat ? A děkuju,uklidnila si mě
@galaxy23 heled to já ti neřeknu. Zda máš nebo nemáš čekat. Nevím 😉 samozřejmě tam nějaký problém být může. To opravdu nelze odhadnout. Ale jak říkám, já se tím nestresovala ani poprve ani teď 🙃 a vše je v pořádku nebo bylo a teď věřím, že bude taky🙂😉 takže rozhodni sama. Každopádně podle mě je to normální. Hold jsme jedny z těch co mají to štěstí,že nemají pouze 6 ti nedělí 🤣 někdo krvácí tři týdny, někdo hold osm bohužel🤔🙄
To vím,že musím,jen jsem z toho na nervy,v pondělí tam volám
@galaxy23 tak jak jsi na tom ? 🙃
@veronikaveronikaveronika krvácení už přestalo uplně ,k doktorce jdu v pondělí ,vím že je to pozdě ale dřív jsem se tam nedovolala
Ahoj, já jsem slabě krvácela - špinila ještě 8 týdnů po porodu a tak jsem si zašla k dr..našly se nějaké zbytky v děloze a šla jsem na dočištění pod krátkou narkózou. Pak už byl klid.
@galaxy23 Buď v klidu, já jdu až 18 nebo 19teho. Což je skoro po dvou měsících. Dřív mě neobjednali a neřeším to 🙂🙃😉 Hlavně že už to přestalo. Neboj vše bude dobré 🙂😉
@veronikaveronikaveronika už nemám strach 🙂 tys mě uklidnila nejvíc
@galaxy23 nemá cenu se nervovat🙃😉 Užívej si miminka a klid🙃 Jsem ráda, že jsem aspoň trochu pomohla. Stejně pech vid. Konečně mužem do bazénu a je zima😅😂😂
@veronikaveronikaveronika jo já mám bazén hned u baráku 😂 spíš konečně na pláž 😇
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já jsem krvácela pořád a pořád jakoby byla MS. Myslela jsem, že je to normální. Sedm týdnů po porodu jsem šla na kontrolu, Dr jsem řekla, že to krvácí pořád, nakonec jsem měla stále v děloze buď kousek placenty nebo plodových obalů, to nevěděli jistě, mělo to asi 5cm a už se to tam "zabydlelo", takže jsem musela na revizi dělohy.
Tak radši ať tě Dr vezme taky ultrazvukem.