Krvácení po šestinedělí

galaxy23
28. čer 2019

Ahoj,chci se zeptat,jsem 7 týdnu po porodu a stále slabě krvácím,teda jenom přes den,v noci ani ne,furt kojím ..máte zkušenost ?
(Celý šestinedělí jsem krvácela jen jako při slabé menstruaci)

terezanovotna30
28. čer 2019

Ahoj, já jsem krvácela pořád a pořád jakoby byla MS. Myslela jsem, že je to normální. Sedm týdnů po porodu jsem šla na kontrolu, Dr jsem řekla, že to krvácí pořád, nakonec jsem měla stále v děloze buď kousek placenty nebo plodových obalů, to nevěděli jistě, mělo to asi 5cm a už se to tam "zabydlelo", takže jsem musela na revizi dělohy.
Tak radši ať tě Dr vezme taky ultrazvukem.

kalutedi
28. čer 2019

taky jsem krvácela stále (třeba jen malinko, ne každý den,..) a nakonec mi vzali dělohu kvůli myomům. Určitě k doktorovi😉

veronikaveronikaveronika
28. čer 2019

Já tedy slabě krvácím už 8tyden a u prvního porodu to bylo úplně stejně. 🤔 Tedy teď už mám konečně 3 dny klid a doufám, že to tak už zůstane. Nepanikař a vydrž. Snad to bude ok. Pokud by nebylo třeba 9-10tyden. Zeptala bych se asi na gynekologii. U první dcery jsem krvácela fakt brutálně. A teď úplně pohoda. Skoro nic jen asi den dva a pak fakt slabě 😉 pokaždé je to jinak

calvac
28. čer 2019

@galaxy23 urcite bez k doktorovi.

jednaholkaa
28. čer 2019

Me teda na prohlidce na konci sestinedeli doktorka delala ultrazvuk, tam by se melo potvrdit, ze je vse ok.. Taky bych si to nechala zkouknout.

galaxy23
autor
29. čer 2019

@veronikaveronikaveronika taky jsem krvácela málo,a teď jsem 7 týdnu po porodu a furt krvácím ale mám jen vždy menší kvrnu na vložce,nedá se to přirovnat ani k slabé menstruaci,prostě fakt jen 3 cm malá skvrna

veronikaveronikaveronika
Autor odpověď smazal
Zobraz
veronikaveronikaveronika
29. čer 2019

@galaxy23 to jsme na tom zhruba podobně 😆 A o to je to v těch vedrech štvalo víc. Že pořádně nic a stejně do bazénu nemůžu🙄 ale já se ted už fakt modlím ať je klid. Už je to cca 4 den. A doufám, že fakt konec. 9 týden to už by bylo sakra dost🥺 u první dcery mi doktorka říkala, že to prostě někdy tak je. Tak to neřeším ani teď 😉 objednána jsem na18 tého.

galaxy23
autor
30. čer 2019

@veronikaveronikaveronika takže bych měla ještě týden počkat ? A děkuju,uklidnila si mě

veronikaveronikaveronika
30. čer 2019

@galaxy23 heled to já ti neřeknu. Zda máš nebo nemáš čekat. Nevím 😉 samozřejmě tam nějaký problém být může. To opravdu nelze odhadnout. Ale jak říkám, já se tím nestresovala ani poprve ani teď 🙃 a vše je v pořádku nebo bylo a teď věřím, že bude taky🙂😉 takže rozhodni sama. Každopádně podle mě je to normální. Hold jsme jedny z těch co mají to štěstí,že nemají pouze 6 ti nedělí 🤣 někdo krvácí tři týdny, někdo hold osm bohužel🤔🙄

alcar
30. čer 2019

@galaxy23 ja mela ocistky (spineni) taky jeste 7 tydnu po porodu. Pak jsem sla na kontrolu po sestinedeli, vse ok, pak to konecne prestalo. Skakni si na kontrolu, stejne tam ted po sestinedeli musis. 😉

galaxy23
autor
30. čer 2019

To vím,že musím,jen jsem z toho na nervy,v pondělí tam volám

@galaxy23 tak jak jsi na tom ? 🙃

galaxy23
autor
9. črc 2019

@veronikaveronikaveronika krvácení už přestalo uplně ,k doktorce jdu v pondělí ,vím že je to pozdě ale dřív jsem se tam nedovolala

galaxy23
autor
9. črc 2019

@galaxy23 krvácela jsem do pulky osmého týdne

radullah
9. črc 2019

Ahoj, já jsem slabě krvácela - špinila ještě 8 týdnů po porodu a tak jsem si zašla k dr..našly se nějaké zbytky v děloze a šla jsem na dočištění pod krátkou narkózou. Pak už byl klid.

@galaxy23 Buď v klidu, já jdu až 18 nebo 19teho. Což je skoro po dvou měsících. Dřív mě neobjednali a neřeším to 🙂🙃😉 Hlavně že už to přestalo. Neboj vše bude dobré 🙂😉

galaxy23
autor
9. črc 2019

@veronikaveronikaveronika už nemám strach 🙂 tys mě uklidnila nejvíc

@galaxy23 nemá cenu se nervovat🙃😉 Užívej si miminka a klid🙃 Jsem ráda, že jsem aspoň trochu pomohla. Stejně pech vid. Konečně mužem do bazénu a je zima😅😂😂

galaxy23
autor
10. črc 2019

@veronikaveronikaveronika jo já mám bazén hned u baráku 😂 spíš konečně na pláž 😇

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru