Krvácení po porodu - jak dlouho?

sim007
30. dub 2015

Jak dlouho po porodu jste krvacely?

andelka
30. dub 2015

@sim007 po prvním 8 týdnů, po druhém 10 týdnů.

sim007
autor
30. dub 2015

@andelka tyyyyjo....toz to jsem necekala....

andelka
30. dub 2015

@sim007 no,ono to nebylo pořád, u prvního to trvalo 4 týdny,pak 10 dní už nic,šla jsem na kontrolu po šestinedělí,a potom sevto zas na 14 dní vrátilo. U druhého to bylo podobné. Podle prohlídky i utz jsem byla v pořádku,a MS to nebyla.

ladyhacek
30. dub 2015

u každého to je jinak. já krvácela asi 10 dní a ani né silně tak středně a ke konci už méně za dva dny se ještě na 2 dny trochu krve objevilo ale jen malinko

liska01
30. dub 2015

7 týdnů, docela otrava... 😒

jika10
30. dub 2015

tak hodně to bylo první 2 týdny a pak ještě 3 týdny spíše takové špinění. Takže celkem 5 týdnů

blecha94
30. dub 2015

Já krvácela 10 dní, 4 dny špinila a konec.

mariyanka
30. dub 2015

celé šestinedělí, a pak hned MS, vskutku výživné... 😒

karol84
2. kvě 2015

12 tydnu,z toho cca 10 hodne

lamiaaa
3. kvě 2015

@karol84, @mariyanka, @liska01, @andelka: Normálně mě děsíte! Přeci už při porodu se ztratí spousta krve, jak je vlastně možný, že když se pak krvácí ještě několik týdnů, a silně, jak píšete, žena nevykrvácí?
Ptám se možná blbě, sama děti nemám, tak nemám zkušenost díkybohu, ale opravdu by mě to zajímalo, ptaly jste se třeba některá lékaře na to?

andelka
3. kvě 2015

@lamiaaa nevykrvaci. Jako silné to bylo jen v porodnici,doma už čtvrtý den stačily klasické vložky. A zbytek bylo slabé krvácení,pak spineni. Dokonce u prvního už bylo po 4 týdnech vše OK,po 6 jsem šla na kontrolu,taky OK,a pak se to zas vrátilo,možná po nějaké fyzické námaze,to už nevím.
A byla jsem a jsem naprosto zdravá.

megy
3. kvě 2015

já u prvního krvácela docela dost celých 6 týdnů, pak týden pauza a na to hned další týden. bylo toho dost - půl roku jsem se pak léčila s anémii. u druhého celé čtyři týdny krvácení a pak po třech týdnech menses. takže za mě, já jsem si krvácení užila dost

angipe
3. kvě 2015

Ja dobry mesic...ale mela sem tezky porod. Ale jak koukam na prizpevky ostatnich tak se moc nelisime. Me uz to po tom mesici prislo strasne dlouho. V tomto obdobi je dobre brat preventivne zelezo. Ja ho brala protoze sem uz pri porodu stratila dost krve,no nakonec sem musela stejne na trasfuzi. Ale zelezo doporucuji.

angipe
3. kvě 2015

Jezis fuj...gram.chyba...ztratila ne stratila. Sorry

karol84
3. kvě 2015

@lamiaaa nevykrvacela jsem 🙂 ale i pres konske davky zeleza jsem byla anemicka dalsich nekolik mesicu.bebylo to prijemne,ale dalo se to prezit

yildiz
3. kvě 2015

Po prvnim asi 8dnu ...po druhem asi 7dnu a po tretim taky nejak kolem 8-10dnu..2dny po porodu lehce silnejsi...pak tak jako normal menzes...ale u kazde maminy a po kazdem porodu to muze byt jine ..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru