Krvácení po císařském řezu. Zkušenosti?

17. říj 2021

Holky, jak dlouho jste krvácely po císařském řezu ? Já jsem měla akutní cisar 19.8 a krvácení je do dneška a už mě to nebaví 🥴 byla jsem na gynekologii a doktorka mi řekla, že se mi vůbec nestáhla děloha, doporučila mi spaní na břiše a dala mi kapky ale je to ještě horší 🥺 nějaké rady ?

hezz17
17. říj 2021

Šest tydnu. Pokud se nestahla deloha, mohlo v ni neco malo zůstat, coz sestava spis u prirozeneho porodu nez u cisare, ale stat se muze všechno... trvala bych na další kontrole.
Kdy ti dala kapky (jake?) Muze pomoct stahnout delohu-vic zakrvacet a pak ustat. Ale pokud krvacis dal, chtelo by to dalsi kontrolu.

autor
17. říj 2021

@hezz17 kapky se jmenují Secatoxin forte 2,5mg/ml .. asi si zítra Zajdu od té doby co beru 10 kapek denně tak je to ješte horší + bolestivé ..

maaaadlaaaaa
17. říj 2021

Taky bych se obrátila spíš na MUDr., já krvácela na etapy 6 týdnů.

maaaadlaaaaa
17. říj 2021

Ono je dost možný, že ti spustily stahování a jde to všechno ven. Mně stahování dělohy na začátku při kojení bolelo dost.

tynka9
17. říj 2021

Krvácela/špinila jsem asi 8 týdnů a to mi při propuštění dr povídala, že mám dělohu, jak kdybych nerodila

penny87
17. říj 2021

Ja krvacela asi 2 tydny. Pri kontrole po 6nedeli se i dr divil, ze tak kratce. Byt tebou, tak se radsi znovu objednam, pro klid duse.

pampeliska1313
17. říj 2021

Krvacela jsem prakticky cely sestinedeli.)

petralp
18. říj 2021

Cca 3 týdny ale jen velmi slabě.

veritanas
18. říj 2021

Já po prvním císaři krvácela téměř 12 týdnů, byla jsem na několika kontrolách, dali mi oxytocin, všechno v pořádku, prostě to tak mělo být..

barunkiss
18. říj 2021

Téměř 9 týdnu krvácení 🙂

kecafon
19. říj 2021

Já krvácela sotva měsíc,vše bylo v pořádku, ale možná to bylo tím, že sekce byla pnánovaná kvůli špatné poloze miminka.

jako_mala_holka
19. říj 2021

Já dva měsíce, a to docela dost

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru