Kolikaty den,vas pustili po cisari domu?
@hankaaemma v hradišti poušti po cisaři.prvni den kdy ti dělali cisař se nepočita.takže 6+ ten den kdy delali cisaře.takže je to 7dní.ja šla o den dřiv protože jsem chtěla
Měla jsem dvě sekce, a šla jsem u obou 4den domů, den sekce se nepočítá
Po prvním císaři 6. den, po druhém už dokonce čtvrtý (a to jsem rodila 36+0), protože jsem byla hned fit, jizva se krásně hojila a malý měl apgar 10-10-10 a hned hezky sál 🙂
U obou 4 den, den porodu se nepočítá. Je to prý předpis a dřív standartně "nesmějí", později je to zase tehdy, když rodička není ok, CS a nebo mimčo má nějaké "problémy"
Rodila jsem v neděli a domů jsem šla další sobotu v poledne.
Po obou císařích pátý den (nepočítám den operace), žádné komplikace jsem neměla. Přijde mi to tak akorát, z hlediska schopnosti postarat se o sebe a dítě.
Taky 5. den, den císaře se nepočítá 🙂
5tý den
ahoj tak me by pustili za 4 dny ale kvuli mleku ktere se nespustilo tak 6 den takze pocitej 5 dnu...rodila jsem v podoli...cisar byl akutni...taky ti davaj injekce do bricha na srazeni krve a je jich 5 takze tak nejak 😉jizva se hoji dobre nejhorsi je vstat poprve...pak to ujde navic mas cipky na bolest a super....takze neboj
Pouštěli nás 4. den.... V pátek jsem rodila, v úterý šla domů ....
v sobotu ráno porod v uterý ráno jsem hned po propuštění jela za malinkým =)
protože první den se nepočítá tak to byla celkem mega rychlovka =)
Rodila jsem císařem ve středu a v neděli nás pustili. Vše bylo v pořádku, tak jsem uprosila o propuštění o jeden den dříve, než je u Apolináře obvyklé. Naštěstí tam měli boj o postele, tak to i udělali rádi 😉 .
6.den, bojovala jsem s krmením
po prvním císaři sedmý den, po druhém pátý den 🙂
Rodila jsem v podolí a pouštěli mě 4 den po císaři.
Pokud je vše bez komplikací měli by pouštět 5 den. Jak už tu bylo psáno den operace se nepočítá.
úterý příjem-o den dřív, středa dopo fik, pondělí propustili. Pustili by i v neděli, ale prý jsem ještě vypadala bledě, sklesle, he🙂
4 den,jsem šla 😉
Já jsem císařem nerodila, ale sestru pustili čtvrtý den.
Me pustili domu po akutnim cisari hned druhy den. Maly se narodil ve ctvrtek rano v 7:16, ve 12 mi rekli, ze uz muzu vstat a hnali me do sprchy. No a druhy den v patek ve 14 jsme sli domu. Podotykam ale, ze jsem rodila v UK.
Já jsem měla císaře 27.8.2010 ve 23 hod. a domů jsem šla 31.8. v poledne a to proto, že byl v tu dobu nával a potřebovali lůžka
Ve stredu sekce a v pondeli domu...
malá se narodila v úterý v 14:24 a domů jsme jeli v sobotu (pouštěli 72h po porodu) teď to čtu, rodila jsem ale normálně
Po normálním porodu pouštějí většinou 4 den a po císaři 5 den, když je všechno v pořádky s maminkou i miminkem.
Po císaří 6 den...vše bylo v pořádku, 2 dny na JIP.
V obou případech 5. den po císaři.
ve středu císař a v úterý ráno domů. Chtěli mě propustit už v pondělí, ale počkala jsem do druhého dne na vyndání stehů, abych nemusela tam a sem. Pobyt v porodnici mi vůbec nevadil.
Domů jsem šla až desátý den, kvůli nízké váze dětí. Ale tzv.způsobilá jsem byla 5 den po sekci .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
5.
v pondělí večer porod a v sobotu v poledne domu.. pustili by i o den dřív, ale malého špatně zvážili