Při plánovaném císaři, kolik jste měly času předem? Nejlépe poloha KP.
Okolo 37tt
Na první návštěvě v porodnici 36+3 jsem dostala termín, pro KP na 39+3
Syn byl KP, kdy se nakonec otočil. Ale i tak byl SC z důvodu hmotnosti (bohužel víc jak 3kg moje porodní cesty nepustí). SC naplánoval doktor v 37+0 na 38+1. Ale už od cca 32tt mi řekl, že SC bude 38tt.
V pátek budu 38+0 a na kontrole mi dají termín císaře. Syn je KP a že by se ještě otočil je dost nepravděpodobné.
Dcera byla taky KP a taky císařem i když neplánovaným, vypustila si vodu v 37+3.
Termín jsem měla 12.3. a doktor mě poslal do porodnice domluvit si termín v půlce ledna, objednali mě na 20.1., abychom se domluvili a vypsali potřebné papíry. Takže cca měsíc a půl před porodem 🙂
Poprvé jsem byla v porodnici na kontrole 38+0 a domluven termín na 39+0, císař kvůli KP.
38+5 a byl mi nabídnut bud na 39+0 a nebo 39+5
Poprve 3tydny pred terminem, nedockala jsem se, podruhe tyden a taky jsem se nedockala 🤷🏼♀️😂🤦🏼♀️
Necelé dva týdny před termínem, tuším. Nebylo to kvůli KP.
Mě to naplánovali tři týdny předem na 37+5tt, kvůli KP, nakonec se otočil, ale i tak proběhl císař kvůli předešlému porodu...
Mne přímo na termin,až jsem se divila..ale vydržela jsem😃
Oba kluci kp, jeden 39+1, druhý 38+6
Jo řekli mi to cca 3 tydny předem u prvního a 2 tydny u druheho
19.jsem měla termín porodu a 15.jsem dostala termín císaře. No spíš jsem si ho vyprosila. Dcera byla KP a ven se ji fakt nechtělo.
Já dostala termín císaře pri orv i návštěvě v porodnici, ve 34.tt. Dali mi ho na 38+3
Ja dostala termín během kontroly u gynekologa ve 38.týdnu (37+4tt)a termín se naplánoval na 39+0tt😊 Malý byl KP
Porodnice Vinohrady- cca tyden pred terminem operace, sla jsem nak ve 39+2 🙂
Ahoj, tyden pred terminem operace, v nemocnici Praha Vinohrady, byla jsem presne v 40+0, kvuli velikosti plodu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Až koncem 38. týdne na 39+4. Důvodem nebyl KP.