Baby som zufala... uz dva tyzdne mam cs 10 .. poslicky uz davno. tvrdnutie brucha od zaciatku tehu. bola som si ista, ze ja prenasat nebudem... no ale prenasam. v utorok mam ist na vyvolavany porod. v stredu mi dr povedal, ze uz to mam tak na spadnutie, ze uz staci len tuk. cs 10 hlavicka uplne naleha. urobil mi hemiltna a stale nic 😠 to cakanie ma zabije. vyvolavat nechcem :-/ bojim ☹ cipok je vraj ale este vzadu. ale vsetko pripravene. panva ma uz tak brutalne boli, zachvilku sa rozpadnem. 16.9. sme mali termin a mam strach, ze bude velka. vraj mi v porodnici asi len pichnu vodu.. tak ja jak debil sa snazim stale nieco robit , prechadzky, sex, tepla kupel, ale toho mojho kliesta nic nevyzene :-/ potrebujem utesit ze vyvolavanie nebude tak strasne ☹ dr mi povedal, ze uz ked mam cs 10 tak by som mohla mat prvu dobu porodnu kratsiu, vraj vtedy sa zenam v kontrakciach skracuje cipok.
dnes idem na prechadzku do lesa so psami, vcera sex... mam ale taky divny tlak dole, tak snad prechadzka pomoze 😝
Jsem na tom podobne.termin 18.9. ,chtela bych spontanne,ale zda se,ze je male dobre..chjo... bricho tvrdne, hlavicka naleha,vse pripravene... a to jsem si rikala,ze pujde stopro driv... a boli me bricho,jako bych to mela dostat.... a navic bych radeji nez Vahu mela ditko Pannu 😉takze mame asi 3 dny...
ja chci zase vahy a ne pannu, ale to uz nestihame, ked mi to budu v utorok vyvolavat :( :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jeste trochu sexiku a za chvili je venku! Mi rano rekli ze to na porod nevypada, a vecer si vypustil akvarko a rano byl uz s nama! A vyvolani v tomto pripade si myslim taky bude jen popostouchnuti.kdyby nakonec bylo treba!