Zdravím, hledám řadu zkušenějších...a tedy kdy jste balily tašky do porodnice?
Jsem 32tt a vlastně nevím kdy cca se připravit aby to nebylo moc brzo 😂. Nějak moc na to nepospícham ale abych se pak nedivila.
Já balila někdy kolem 34tt. Měla jsem to na hromadě a pak před odjezdem jsem to naházela do tašek.
Balila jsem si ve 32tt
Taky mě to zajímá . Každý totiž říká něco jiného 😀a jsme zrovna stejný týden
takhle. prvni sem rodila 35+0 a nemela nic zabaleno. prijela sem s prukazkou, rucnikem a respiratorem 🙈 pak mi balil doma manzel a to nechces 🤣🤣🤣. takze podruhe sem byla chytrejsi 😅👍 mela sem to pripravene a nahore jen listek, co mam doplnit kartacek, doklady, prukazku...
V 36 TT jsem ji sbalila. Ale rodila jsem nejdřív 12 dní před TP.
Já jsem si vše nachystala vždy okolo 35tt
Balila jsem, když jsem měla pocit, že začínám rodit 😀
Jestli se budeš cítit líp, když už budeš připravená, tak si tašku zabal klidně hned, vždyť je to úplně jedno.
Balila jsem behem tech 10 minut, co partner vstaval... Budila jsem ho chvilku pred treti ranni.
Se klidne sbal uz ted, o nic nejde 😃 lepsi brzo nez to nestihnout. Mimco muze mit naspech ☺️
U prvního sem měla sbaleno tak od 34tt, u třetího sem balila během kontrakci 😅
Když jsem byla ve 27 týdnu, můj muž mi stále opakoval, že bych si měla zabalit nějakou tašku do porodnice, že se může kdykoli něco stát a prostě by byl klidnější kdyby věděl co mi má dovést. Řekla jsem mu, že je čas tak ať neplaší..Do týdne jsem začala rodit, malá se narodila ve 28 tydnu... neměla jsem vuuubec nic. V nemocnici jsme strávily 56 dni. Vše jsem objednávala přes net z nemocnice. Nečekala jsem to. Byl to šok a tatínek? " Já jsem to říkal" 🤭 Nevím.. chtěla jsem si nachystat tašku do porodnice od 30 tt i výbavu pro miminko Prostě základní věci. Ale tak couz. Už to šlo.. Takže asi tak 😉
Klidně si to sbal už teď, však o nic nejde 😉
Já byla klidnější, když jsem měla aspoň většinu věcí nachystanou, přestože jsem měla dva plánované císaře.
Sbaleno tak jako částečně jsem měla docela dlouho. Ale týden před porodem jsem ještě dokupovala. Dva dny před porodem jsem dokupovala.:D a i v den odjedu do porodnice jsem si nebyla jistá jestli mám všechno a rychle kontrolovala.:D radši dřív než později.:D
U prvního na začátku 39. týdne, u druhýho jsme jeli na dovolenou a chtěla jsem mít věci s sebou, kdyby něco. Takže dřiv, cca 32. týden.
Mam tasku sbalenou cca od 32.tydne,ale stejne se otevrena vali na schodech a mam tam jeste papirek,co dohazet pri odjezdu (napr.prukazku a nabijecku) 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já si balila věcí tak ve 35tt, a vlastně skoro každý týden jsem to vytahovala a dávala zpátky jak blbec jestli mám všechno 😁😁