Holky jsem 33 tt a furt vaham kdy si zabalit tasku do porodnice. Nejak se mi do toho nechce😊Sem lina...myslite,ze je stejne jeste brzo??Dekuji za odpovedi
@kafr jo to mam seznam z nasi porodnice...Ale nejak se mi nechce nic jak je vedro tak sem nejaka leniva...A zase si rikam,ze jsou i maminky ktere v mem tydnu uz meli prcka u sebe...tak ja nevim☹☹
já sem 36 tt a zabalené mám tak napůl 2 dny, jestli přemýšlíš nad tím, že bys měla a stresuješ se tím, tak si zabal, zabere to 10 minut a je to
@vita_ ne nestresuju to fakt ne.Jen se ptam jak jste na tom vy a jestli neni jeste brzy...
Dala jsem tašku vedle prebalovaku a postupně tam hazela co mi přišlo pod ruku. Vyprala jsem rucniky dala jsem je, doplnovala jsem na zachod toaletak rovnou jsem tam take dala, objednávala jsem pleny , poporodní kalhotky atd rak to tam také hodila. Jinak ja to vse pripravila asi 1,5 měsíce před porodem ( teď mi zbývají 3 týdny)
@natysnovec Tak pokud nestresuješ, nehrozí ti podle doktorů předčasný porod, tak to kašli a je .... však co při nejhorším chňapneš kabelku, těhotenskou průkazku a jedeš, zbytek může dovézt chlap.
Ja jsem při představě, že by mi měl tasku chlap mela zbaleno co mi začal růst pupik 😂😂😂
@natysnovec No vidíš, už ho máš aji otestovanýho 🙂)
Proste si zabal,mas to za pul hodky maximalne a nemusis na to myslet.Co kdyz budes rodit driv a v noci?Kdo pak bude balit?
@zelenaesmolda manzel😁
tak pokud seš líná a nestresuje tě to, tak si nebal..on ti to manžel zabalí nebo to nějak dopadne...mě by to teda stresovalo, ráda si vyberu, co tam chci a nechci a chci mít všechno...jo A jinak přečtení všech příspěvků na tvůj dotaz ti zabere určitě víc času, než si zabalit,to jen tak na okraj🙂
@natysnovec tak na to bych fakt nespolehala,ono je fajn vedet,ze mas v tasce vsechno co potrebujes a ne cekat az ti chybejici veci nekdo prinese
@lolam10 presne tak,uz by mela davno zabalene.jenom by me zajimalo co dela kdyz jede na dovolenou,jestli to taky resi na netu tydny predem :D
@lolam10 ja se v prispevku ptala zda je brzo...a tp jestli se mi ted s tim pupkem ted nechce apod.sem se neptala...zajimalo me kdx jste to mely vy zabalene...to je vsechno!!!A komentare si lina tak si nebal...me nezajimaji!!Dekuji
@zelenaesmolda Asi sem tu jedina tedy s tech co tu maj keci ktera ma schopneho manzela ktery popripade zabali...😁😁jsem na nej pysna.
@natysnovec jsem ve 29tt, chtěla jsem začít, ale zjistila jsem, že se mi taška rozpadla. Takže zítra jedu s prostředním na logo, koupím novou a začnu. Poberu co je doma a zjistím co musím dokoupit. U mně je trochu problém s tím, že mám za sebou 3CS, bude plánovaný i 4CS, pokud vydržím v kuse. Na to jak mi bývá zle a bolí mně břicho, raději budu připravená dřív a postupně, protože to může být rychlovka. Známá porodila nedávno ve 32tt. Takže za mně raději být připravená, než překvapená. To jsem byla u třetího a už fakt ne. Pokud je ti ale dobře, nemáš kam spěchat, ale mít základ na hromádce mít můžeš. 🙂
Ale zase daly jste mi cocku oblekam jedu dokoupit nejaky veci a balim...
Hele já ji balila asi 14 dní 😀 dala jsem si ji na křeslo a postupně do ni přihazovala co jsem našla a věděla že si chci vzít po týdnu jsem ji porovnala, poškrtala v seznamu co už tam mám a napsala si bokem co chci dokoupit a za další týden bylo hotovo 😀
@raduushka jak bylo hotovo??
Neni brzo, od 33tt jsem byla doma, tak jsem si ji sbalila a jeste ten tyden jsem porodila 😀
Jestli se ti nechce nebo se ti zda brzy, nebal. Jestli mas pocit, ze uz bys mela mit sbaleno, zabal. Ja mela asi od 30tt nakoupene veci jako vlozky a kalhotky, tasku jsem balila, kdyz mi zacaly kontrakce.
Kdyz jsem cekala malou tak jsem balila az nekdy v 37tt tet to udelam o neco drive asi v 35 tt :D jeste nemam ani veci koupene do porodky mam jen vlozky na podvozek a vlozky na cici . zjistila jsem ze si budu muset koupit i cestovku :D
@natysnovec hotovo s taškou 😊 ted ji ale stejne musim prebalit, jelikož jdu v pondělí na císařský řez a tam to potrebuju asi trochu jinak 😊
Ja mam termin za dva dny... teprve dnes jsem balila...
Ale te me si neber priklad🙈
Ja si nakoupila ted veci...a dneska vecer se na to vrhnu...mensi bolesti uz mam ale to budou jen poslicci...😊😊😊
Vždyť to je hlavně na tobě a nezávisí to přeci na tom, co ti řeknou na koníkovi . . 🙂 jestli budeš klidnější s už ted sbalenou taskou, tak ji sbal. Mne se začal v 28tt zkracovat čípek a v 30tt jsem měla komplet vše sbaleno. Ted jsem 36tt a pořad nic, ale jsem v klidu, ze kdyby něco, tak už nemusím nic řešit 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@natysnovec a seznam, co všechno zabalit máš? Já už asi aspoň nahrubo zabaleno měla 🤔 Abys pak rychle nezjistila, že ti něco chybí...