I když už mám jeden porod za sebou, mám pochybnosti o tom, kdy se sbalit teď. Jestli je třeba pravděpodobné, že by to mohlo přijít dřív...Nechci zas zbytečně plašit, ale... 😨
Já se balila asi tři týdny před 🙂
každý dr. dělá vše jinak. můj mi třeba nikdy neměřil dělohu a ostatním maminka prý běžně dr. dělohy měří 😅 co se týká tašky, tak minule jsem rodila 36+1 a balila ji v den porodu, kdy už jsem tušila, že bude potřeba, věci do ní jsem koupila den předtím 😅 říkala jsem si, že si ji tentokrát zabalím dřív, ale pochybuji. kromě porodních kalhotek, vložek a plínek pro mimčo do ní budu dávat věci, které běžně do té doby používám nebo nosím u sebe, takže je tam pak stejně budu házet na rychlo 😅
já jsem minule balila asi někdy v 38tt, teď taky ještě sbaleno nemám, ale mám doma prakticky všechno, takže jen dát do tašky...teď doděláváme nějaké úpravy bytu, příští týden teprve začnu prát oblečky kontrolu u dr. jsme měla v 34+1tt poslední další je v 37+1tt v porodnici, tak asi sbalím až po té první poradně v porodnici podle toho jestli půjdu zase na císaře nebo budu rodit normálně🙂
Ja mam pripravenou tasku, mam tam jen vlozky do porodnice, vlozky na kojeni, sitovane spodky, toaletak, pantofle a rucnik, jo a kartacek na zuby.... Mam pocit, ze jak je to uz to treti, tak uz to tolik neresim, proste neco seberu a jedu 😀 Jo a zvlast tasku pro mimco 🙂
Já balila, až v den porodu🙂
Začala jsem balit tašku asi měsíc před termínem. Ale stejně jsem ji dobalila a zkompletovala az po tom,co mi praskla voda a vyrazelo se do porodky 😀 🙂
Jsem 37+3tt a ještě nemám sbaleno - asi mám pořád čas na vše 🙂 Ale tak jak makám, bych se asi pro jistotu sbalit měla, možná zítra 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Také čekám druhé dítě, byla jsem dnes v poradně a všechno v pořádku. Ale i tak jsem si tašku zabalila dnes, jsem 36tt.