Ahoj holky, kdy po porodu a jak jste začali hubnout?
nějak cvičení? jídelníček? kolik jste cca nechali v porodnici a td?
děkuju za odpovědi 🙂
Ja v tehotenstvi nabrala 10 kilo,cca 7 jsem nechala v porodnici a tyden po porodu jsem byla na sve vaze...malymu je ted 3,5 mesice a jsem cca 3 kilo pod puvodni vahou...
Pohybu kolem malyho je az az,co se tyce jidla,tak nejsem velkej jedlik...v sestinedeli jsem na jidlo kolikrat nemela ani cas,ani chut...
Já jsem v těhu přibrala 17kg, , porodnici jsem nechala asi 7kg a 10 mam pořád. 😏 A to jsem 15 mesicu po porodu. Litam za malou, staram se o domacnost, chodim na dlouhe prochazky, kdyz mi to vyjde tak cvicim a porad ne a ne to shodit. 😔
v prvnim tehotenstvi jsem nabrala 12 kg, 5kg zustalo v porodnici, tri jsem si odvezla domu v autosedacce 🙂 do mesice jsem se vesla do puvodniho obleceni, krom podprsenek teda 😀 po dvou letech na zacatku dalsiho tehotenstvi jsem byla dve kila pod prapuvodni vahou pred detmi.
Všem moc děkuji za odpovědi🙂
A co čaje na hubnutí?
v těhu jsem přibrala 6 kg, týden po porodu -2 kg od startovací váhy, pak ještě během kojení další 2 kg dole, ale po skončení kojení +5 kg...prostě houpačka🙂
Po posledním porodu mě už kila navíc zůstala a to navzdory mé neutuchající snaze s tím něco dělat. Cvičím denně, běhám, chodím, jím jako vrabec a už to nikdy dolů nešlo. ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj maminko, pokud kojíš, moc bych to s hubnutím nepřeháněla, v nemocnici jsme dostali takový papír s doporučenými cviky na celkové posílení... Spíš takové lehčí "joga" cviky, to jsem cvičila. Jídelníček jsem neřešila a pohybu kolem miminka jsem měla celkem dost, je to moje první miminko. Během těhotenství jsem přibrala cca 14kg, v porodnici jsem nechala 6kg. Dnes je synovi rok a mám 3kg navíc od váhy před těhotenstvím. Jediné o co se opravdu snažím, je dodržovat pitný režim, pohybu mám až-až...🙂