Kdy nás po porodu pustí domů?

s_arka
10. lis 2015

Ahoj maminky,chtela bych se zeptat,kdy muzu cekat,ze nas pusti domu po porodu? Jeste nemam mliko,ale malej se prisava bez problemu,je zdravej a vazi 3000 g (zhubnul 200g) . Dnes to jsou dva dny od porodu,co jsme tady. Myslite,ze po 3 dnech nas pusti? Dekuju moc za odpovedi. 🙂

nonacek
10. lis 2015

Myslím, že pouští 5 den po porodu,ale to záleží od více faktorů a také v každém porodnici to mají jinak

andelka
10. lis 2015

Děti se mi narodily v noci (po půlnoci a ve 4h ráno) a pustili nás po 72 uplynulých hodinách dopoledne.
Byla jsem v porodnici so, ne,po a v úterý jsme šli domů. A po, út,st a ve čtvrtek jsme šli domů.Děti se narodily po půlnoci prvního dne.U prvního se mi mléko spustilo až doma večer, ale mlezivo bylo, tak nás pustili.
Myslím že po 3 dnech vás pustí. Kdyby dělali ofrky že není mléko, řekni že v domácím prostředí se spustí spíše.

lv
10. lis 2015

tipuju zítra, pokud nemá malej žloutenku

misadan
10. lis 2015

U nás byla i podmínka, aby mimi začalo přibírat...rodila jsem v úterý dopoledne, středa, čtvrtek úbytek a v pátek poprvé váha vyrostla, takže v pátek v poledne dom...

eficenka
10. lis 2015

můžeš jít klidně hned, pokud nemá těžkou žloutenku, můžeš odejít ihned, přpadně podepíšeš reverz. klidné domácí prostředí udělá své a malý bude krásně sát a pro kontorlu si za 2 dny skočíš k pediatrovi 🙂

mercedesse
10. lis 2015

u nás 72 hodin, ale musí pribirat. Což je pěkná blbost. Doma bych byla víc v pohodě a věřím, ze bych kojila. Tak mě vystresli, ze jsem to více méně vzdala.

loc
10. lis 2015

Zalezi taky, jestli jsi po spontannim porodu nebo po cisari. V prvnim pripade je standardni doba 3 dny, v druhem 5 dni. Ale pokud by byly potize bud s tvymi poporodnimi zranenimi nebo s miminkem ( hublo by, melo zdravotni problemy,...), tak se ta doba samozrejme prodlouzi. Ale samozrejme nikdo te tam drzet nemuze, pokud chces, muzes odejit kdykoli, pokud by nesouhlasili, tak akorat budou chtit podepsat revers.

petrasipkova1
10. lis 2015

rodila jsem v Podolí ve čtvrtek odpoledne a v pondělí dopoledne nás pustily, malá taky sála hezky, ale čekalo se až začne přibývat na váze a ty 3 dny jsou asi standartní. Vím, že mi to tam bylo už nepříjemné, personál, nepohodlí, malá hodně plakala, ale ty tři dny se dají vydržet. Gratuluji k miminku ! 😉

maxinkaa
10. lis 2015

U nás pouští po 72 h od porodu, pokud je vše v pořádku.

betelgeuzz
10. lis 2015

Ono záleží i na porodnici, někde pouští dřív, někde později. Občas to ovlivní i jak mají plno, když mají plno, pouští brzo, když mají prázdno, tak to natahují. Ale pokud se cítíš dobře a máš pocit, že doma by ti bylo líp, tak můžeš jít na reverz klidně hned.

alboo
10. lis 2015

Bez reverzu za 72 hodin, na reverz kdykoliv.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru