Kdy jste rodily po IVF?

piggy123
10. led 2022

V kolikátém týdnu jste rodily po IVF? Měla jsem KET 5 denního embrya. Aktuálně jsem 40+3 a zatím žádné náznaky blížícího se porodu, čípek zcela uzavřený. Miminko má dle odhadů už 4kg.

handulkak
10. led 2022

@piggy123 já všechny tři 37+1/2/3 😁

piggy123
autor
10. led 2022

@handulkak Jé, to zní super! A já pořád nic 🙈

handulkak
10. led 2022

@piggy123 ale zase je fakt, ze já měla cele těhotenství problémy.

piggy123
autor
10. led 2022

@handulkak já měla naopak vcelku bezproblémové těhotenství, ale strašili mě menším miminkem a že budu rodit dřív a že mám riziko preeklampsie… a nic z toho se nakonec nestalo 😃

verka86
10. led 2022

@piggy123 já jsem rodila 41 + 5, čtyři dny snaha lékařů o vyvolání, nakonec to byl císař, nebyly připraveny porodní cesty. Celé těhotenství bylo bez problémů a po císaři, i když mi trvalo se s ním smířit, jsem se dala do kupy hoooodně rychle. Přeju, ať máš to svoje velké štěstíčko co nejdříve v náručí 🤗🍀

kmarie81
10. led 2022

V 41+0 mi praskla voda bez kontrakci a 41+1 mi pomohli s oxytocinem a mala se v osm vecer narodila

xc60
8. bře 2022

Ahojky. Já po IVF rodila akutním císařem v 33+3, preeklamsie a cukrovka. V těhu jsem se trápila fakt velkými otoky a extrémními bolestmi rukou. Ovšem podstata je mimčo, tak se ze dne na den rozhodlo o ukončení. Na vše mi přišli až lékaři na Obilňáku. Můj gynekolog neřešil a nechal by tak. Ahojda

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru