Kdy jste po šestinedělí začaly tam dole "vonět"?

jajyna
26. pro 2017

Ahoj holky,
Otázka je jasná. Zajímalo by mě, kdy se vám, to tam vše vrátilo do normálu? Pořád nemám klasický přirozený výtok. Vrátí se až s cyklem a ovulaci.? Pořád mě to tam trošku zapacha, už nespinim, jen takový ten konečný čistící výtok. Infekcí nemám. Ale už je to obtěžující. Ani před partnerem se necítím.

labijoux
26. pro 2017

Až po odstavení kojení, je to normální buďte v klidu.🙂

monik111
26. pro 2017

Mam ten samy problem..jsem sedm tydnu po porodu a porad se "necitim" nijak pekne. A to uz ani nespinim.

daydream
27. pro 2017

Řekla bych, že až s cyklem. Ale cyklus může přijít i při plném kojení, to je individuální.

jajyna
autor
27. pro 2017

@labijoux Až?🙂Nejradši bych byla pořad ve sprše,nedokážusi představiit,ted začít se sexem

blahova_andrea
27. pro 2017

já už se teda po dětech pěkná a voňavá necítím ☹

labijoux
28. pro 2017

Pokud jste nakloněna homeopati i SEPIA CH 30  : dávkování 2x denně 5 kuliček pod jazyk, může se brát při kojení

stastnablcha
28. pro 2017

@labijoux pomohlo to? ja som poskusala vsetko mozne aj nemozne a pomohol len cas

smyschek
28. pro 2017

Holky, cca 2m,nez se to zahojilo. Mela jsem i takovy nazloutly,, vytok,, nefonavy. A jak se to zahojilo a zacala jsem pohlavne zit, tak se mi to srovnalo. Cyklus jsem dostala az po 13m od porodu 🙂 dokonce mi dr poradila pohlavni styk, ze se to lepe hoji a dava do normalnu. A je pravda, ze se mi to sexem zase i hezky vsechno zpevnilo 🙂 ale asi je to individualni.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru