Ahojky, chci se zeptat, jestli je tu nějaká koňařka, kdy jste po císaři začali jezdit na koni?
@anetka1701 Děkuji za odpověď, no snad to vydržím, mám už roupy, že bych si i sedla alespoň na krokovku, ale asi to ještě oželím, pro jistotu a vezmu svýho Ferdíka jen na procházku na ruce...🙂
@kattherinne hele dva týdny po operaci bych to neriskovala ani smykem... Seděla jsem na koni pak po laparce (žlučník) o rok později tak 10 dní po operaci a fakt jsem to neměla dělat... Ty roupy jsou hnusný, já to upřímně chápu - jezdila jsem takřka do porodu, ale kdyby se kůň lekl, uskočil, to šití by mohlo povolit... Nedejbože pád :o(
@anetka1701 To máš pravdu, já jsem teda nejezdila ani v těhotenství, jen na začátku, pak už jsem se o malou bála, takže pak už jsme jen zapřahali...😉 No a když jsem to vydržela doteď, tak už to těch pár týdnů ještě vydržím...🙂
@kattherinne já teda jezdila, doktor mi to posvětil :o) U první takřka do porodu, u druhý jsem přestala ve 30tt (pupek se nevešel před hrušku), ale stejně jsem si ještě v 9.měs sedla do angliie na svatbě kamarádky :oD A chrochtala si, jak se v tom sedle těhotný ženský sedí dobře :oD
Teda, já hodlám po porodu obsedat svojí kobylu, tak jsem zvědavá, kdy se k tomu odhodlám. Zatím to u mě bohužel taky vypadá na císař.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Po normálním porodu bych asi jezdila dřív, ale po císaři jsem začla až úderem konce šestinedělí - a "vyzkoušela jsem si" co to udělá na naprosto klidnym a spolehlivym koni - sama jesem si nebyla jistá, co to rozkuchaný břicho udělá, ale bylo to celkem OK :o)