Kde sehnat vše do porodnice?

domca89
23. črc 2016

Zdravím budoucí maminky i maminky. Začínám řešit co vše do porodnice, ale protože jsme koupili baráček, předěláváme, balíme a stěhujeme, nemám moc času ještě běhat po všech možných obchodech a shánět jednotlivé věci do porodnice. Máte někdo zkušenost, nebo víte o obchodě, kde je velký výběr věcí do porodnice a to od kalhotek, vložek, přes podprsenky, košile, atd.? Předem děkuji za odpovědi.

micaella23
23. črc 2016

Popravde vse jsem koupila v DM...- sitovane kalhoty (kratasky), masti na bradavky, vlozky do podprsenky, poporodni vlozky, vse jsem pak i dokupovala po porodu v lekarne, pokud mate cestu do obchodu s kocarky a pro kojence, take maji vybavu pro maminy.. Podprdu jsem ji koupila pres internet, jelikoz ty latkove delaji osklivy prsa + kosilku, pyzamo, zupan.. Pokud online tak-babyweb, vseprotehotne, majka-shop, guglujte a najdete co bude vam vyhovovat🙂 je toho mraky

digydigy
23. črc 2016

Záleží, odkud jste a kolik chcete investovat. Já vybírala v Brně napřed v Majka shopu (ta prodává celé porodní balíčky (věci k porodu pro maminku) i přes internet), ale neměli otevřeno přes víkend, takže jsem pak vše nakoupila najednou v Teku v Avionu (měli tam kupodivu i ty porodní vložky, jaké se dávají v porodnicích - jsou děsivé, ale prodyšné).

andreaandrejka
24. črc 2016

Taky záleží na porodnici, každá má ten seznam věcí trochu jiný. U nás vlastně je potřeba jen osobních věcí, věci na cestu pro miminko, jinak vložky, kalhotky se v naší porodnici dají zakoupit.
Já jsem si koupila všechno na netu, košile, vložky, kalhotky...kupovala jsem na Feedo.cz převážně, záleží jak to máš cenově..

domca89
autor
24. črc 2016

@andreaandrejka @micaella23 @digydigy Cena nějak nerozhoduje, spíš aby to šlo vše jedním vrzem, no brouzdám po netu sháním. U nás se nedá koupit nic a jet kvůli tomu ještě o víkendu do města, což je 25km se mi absolutně nechce.

andreaandrejka
24. črc 2016

@domca89 Tak mrkni na to Feedo.cz

domca89
autor
24. črc 2016

@andreaandrejka Na feedo jsem už koukala, teď hledám po lekarna.cz Nejvíc mě štve, že třeba ty porodnické balíčky obsahují i plenky a že jsou jen ve velikosti L a M, ovšam můj zadek se ani do jedný z těch velikostí nenasouká.

andreaandrejka
24. črc 2016

@domca89 Zkus ještě Bibisek.cz, nebo Dětskýsvět.cz

astyna
24. črc 2016

ahoj, já vše objednávala na ajashop.cz 🙂

misha80
24. črc 2016

Já jsem objednávala na www.lekarna.cz (ale asi to budou mít na všech lékárenských e-shopech) vložky (aspoň 3 balení) , jednorázové kalhotky, plíny pro mimčo, kojicí vložky. Je fakt, že kojicí podprsenku jsem neřešila - na doporučení jedné PA, že je to zbytečné a stačí normální sportovní podprsenka. Měla pravdu, jednu kojicí jsem od kamarádky měla, ale se sportovní to bylo rychlejší. A taky jsem neřešila košile - do porodnice jsem si vzala svoje, ale nakonec bylo nejlepší používat ty nemocniční, protože Ti je vymění klidně každý den a svoje by sis musela pak špinavé (od krve) vézt domů. Když pak něco chybí, může manžel v nemocniční lékárně dokoupit, když půjde na návštěvu. Když to tak vezmu, tak nejdůležitější byly ty vložky a jednorázové kalhotky.

kocour1
29. črc 2016

Ahoj, já jsem si věci jako kalhotky, vložky, bepanthen, olejíček, líh na pupík, tamponky koupila v naší malé lékárně - mají to v podstatě v každé🙂...no a noční košile se mi nakonec nejvíc osvědčila ta z trhu za necelé dvě stovky - zapínání na knoflík - hezky drží tvar a už ji mám dva roky jako velmi oblíbenou...a ty drahé, kojící noční košile se nakonec neosvědčily, byly hned vytahané a za ty prachy úplně k ničemu...Jen doporučuji dobrou podprsenku - já mám dvě z Anita a vydržely mi dvě těhu i kojení...ale to se přes net asi vybírá dost těžko☹

ale85
29. črc 2016

Já nakoupila vše v lékárně a pak v drogerce (kalhotky, vložky, vložky do poprdy, Purelan na bradavky, Sudocrem, pak pleny pro mimčo, věci na osob. hygienu). Košili jsem neřešila, v nem. nám je měnili každý den, já ji měla skoro furt od krve, takže na co ničit svoje. Podprdy pro mě byly nejlepší takové ty sportovní, kupovala jsem je v Pepcu za cca 80,- Kč. Nakoupila jsem vše na jeden zátah a nezabralo to moc času. Vložky mi pak dokupoval ještě manžel, ale v lékárně je mají hned.

kekulice
18. srp 2016

@domca89 co jsem potřebovala jsem tak jsem nakoupila v Dm a pak jsem na eshopu mamadiva koupila velký balíček do porodnice s kosmetikou pro sebe a miminko.... košile jsem měla erární v porodnici, měnila jsem si je dle potřeby a bylo to nejlepší řešení

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru