Jizva po nástřihu a trauma, pomůže vaginální mapování?

tamiraa
23. čer 2015

Dobrý den,
moc prosím o radu nebo ještě lépe vaši případnou zkušenost 🙂 Jsem rok a půl po porodu, který byl bezproblémový, ale personál z něj udělal dost traumatický zážitek. Nejhorším následkem kromě psychiky je jizva po nástřihu, která i s okolím pořád bolí a je citlivá, navíc se s ní psychicky nemůžu srovnat a pořád se tam skoro nemůžu dotknout, hned je mi do breku... Sex fakticky nemáme, mám pocit, že násilí u porodu mi sexualitu v podstatě zničilo.. Zkoušela jsem všechno možné, bezvýsledně, už jsem zoufalá. Na plastiku to není (od více odborníků, včetně soukromého plastického chirurga), je fakt, že na pohled to není nejhorší. Četla jsem nedávno něco o vaginálním mapování, myslíte, že by mi mohlo pomoct? A hlavně, máte s tím někdo zkušenost (případně kamarádka, známá)? Problém je, že je to dost drahé, sice by mi těch peněz líto nebylo, kdyby to pomohlo, ale zbytečně se mi je vyhazovat nechce... Četla jsem spíš takové reklamní články, se zkušenostmi žen jsem se moc nesetkala.
Moc děkuji za jakoukoliv radu 🙂

pernile2003
23. čer 2015

Ja jsem o tom taky jenom cetla ale vypada to zajimave.......snazim se ted rozchodit citlivost jaka byvala predtim. Ta jizva moc dobre nevypada ale da se s ni zit a muj manzel me povzbudzuje.

yamuna
7. črc 2015

Moc ráda vám poskytnu vaginální mapování a profesionální terapeutický přístup psycholožky. Klidně mi napište nebo se můžeme nezávazně sejít. Díky Yamuna (více o vaginálním mapování u mne na blogu - www.psychoterapeutka.eu, www.mamjirada.com) 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru