Je možné dostat menstruaci 4 týdny po porodu?

nikolab20
27. čer 2015

Ahoj holky, ráda bych se zeptala jestli je možné dostat menstruaci 4 týdny po porodu. V úterý jsem byla přesně 4 týdny po porodu. Do té doby jsem pořád ještě špinila. A od středy krvácím přesně jako dříve při MS. Myslím si, že ocistky to už nebudou, protože ty tak nějak trochu napáchali, ale teď žádný zápach necitim.

frankie
27. čer 2015

@nikolab20 Mě se to stalo po druhém porodu, přesně 6 týdnů po porodu jsem začala normálně menstruovat. Doktor se jen podivil, že tak brzy,ale nic víc mi k tomu neřekl....

nikolab20
autor
27. čer 2015

@frankie mě hlavně překvapilo, že mi ještě ani neskončilo špinění z doznívajících ocistek a hned začínám mít MS. Je tedy pravda, že jsem vůbec nekojila, zastavovali mi laktaci v porodnici.

frankie
27. čer 2015

@nikolab20 Tak to třeba může mít taky na to vliv. Já kojila jen částečně s dokrmem už z porodnice. Neměla jsem zádný problém, tak jsem to neřešila.

nikolab20
autor
27. čer 2015

@frankie no už aby to skončilo. Už mě to vážně nebaví a ráda bych se zapojila do normálního života☺ už od porodu se cítím dobře. Jsem bez nastrihu a mám 2 stehy.

frankie
27. čer 2015

@nikolab20 chápu... Tak hlavně aby bylo všechno v pohodě

diniki
28. čer 2015

Já jsem také dostala menstruaci ještě v šestinedělí a kojila jsem plně, takže to je opravdu různé. Některé kamarádky ji neměly ani 2 roky po porodu (právě díky kojení). Takže to asi klidně může být. Nicméně bych to konzultovala s gynekologem (třeba alespoň telefonicky). Ať je vše v pořádku.

nikolab20
autor
29. čer 2015

@diniki už mě to opravdu nebaví. Doufala jsem, že to nebude trvat celé šestinedělí a momentálně to vypadá, že to bude trvat mnohem déle. Určité budu kontaktovat gynekologa

abalajda
29. čer 2015

Já myslím že klidne. Já krvacela skoro cele sestinedeli a asi týden po nem jsem dostala menstruaci. Gynekolog mi řekl že je to vcelku bez ne a ze je to vlastně známka toho ze je tělo připraveno na další těhotenství.... Proto hned jak to šlo, dala jsem si zavést Mirenu, pro jistotu.☺

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru