Ahoj holky, ráda bych se zeptala jestli je možné dostat menstruaci 4 týdny po porodu. V úterý jsem byla přesně 4 týdny po porodu. Do té doby jsem pořád ještě špinila. A od středy krvácím přesně jako dříve při MS. Myslím si, že ocistky to už nebudou, protože ty tak nějak trochu napáchali, ale teď žádný zápach necitim.
Já jsem také dostala menstruaci ještě v šestinedělí a kojila jsem plně, takže to je opravdu různé. Některé kamarádky ji neměly ani 2 roky po porodu (právě díky kojení). Takže to asi klidně může být. Nicméně bych to konzultovala s gynekologem (třeba alespoň telefonicky). Ať je vše v pořádku.
Já myslím že klidne. Já krvacela skoro cele sestinedeli a asi týden po nem jsem dostala menstruaci. Gynekolog mi řekl že je to vcelku bez ne a ze je to vlastně známka toho ze je tělo připraveno na další těhotenství.... Proto hned jak to šlo, dala jsem si zavést Mirenu, pro jistotu.☺
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nikolab20 Mě se to stalo po druhém porodu, přesně 6 týdnů po porodu jsem začala normálně menstruovat. Doktor se jen podivil, že tak brzy,ale nic víc mi k tomu neřekl....