Jaký toaletní papír používat po porodu?

sarasi
18. lis 2015

Ahoj maminky, chtela bych se zeptat jestli nemate nejake zkusenosti s toaletnim papirem po porodu? Jaky jste pouzivaly?

indigirka
18. lis 2015

Než jsem se zahojila a přestala krvácet, na malou jsem chodila do sprchy (takže žádný) a na velkou jsem používala ten, co je na záchodě, ale stejně jsem se pak šla ještě umýt.

jaydeep
18. lis 2015

Souhlasim s ingridkou, na malou do.sprchy I tak.jsem tam.byla asi 20x denne...

luciamala1979
18. lis 2015

jednoznačně voda, sprchovat, jinak bych to nebyla dala..

andelka
18. lis 2015

Vlhčený toaletní papír senzitive z DM.
A hlavně petku se sportovním vrškem, vždycky jsem si spodek opláchla rovnou do mísy. A místo toaletního papíru jsem použila kuchyńské utěrky, jsou pevnější a hned se nerozmočí.

pety91
19. lis 2015

Taky vlhčené ubrousky, shodou okoloností z DM - má to za rohem 😉

mia_mia88
19. lis 2015

Ja pouzivala normalni a jen se utirala opatrne. Cekala jsem horory. Krvacejici a bolestivy spodek... no... nebylo to nejprijemnensi, ale asi tak o 90% lepsi, nez jsem cekala.

avantgarda
29. lis 2015

Po prvním porodu jsem měla celkem velkou jizvu po nástřihu a tak jsem na malou chodila do sprchy a omývala se pak studenou vodou (abych také jizvu a otok chladila) a po velké potřebě jsem používala nějaký extra měkký toaletní papír a nebo jsem se šla také umýt do sprchy. Prostě abych spodek co nejméně dráždila.

verca0
19. led 2016

Souhlasím s děvčaty. Asi 14 dní jsem se bála dojít normálně vyčůrat na záchod tak jsem chodila radši do sprchy. Po velké jsem používala vlhčený ubrousky s aloe nebo neparfemovaný toaletní papír. 🙂

evca02
19. led 2016

Vlhceny toaletní papír s dubovou kůrou.

magdalenax
19. led 2016

Ahoj děvčata, já se vyjádřím k toaleťáku všeobecně, jelikož jsem měla císaře, tak jsem neřešila, to co vy tady, ale slyšela jsem, že prý pro nás ženský jsou ty barevné a parfémované pěkný svinstvo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru