Jakou vybrat porodní asistentku? Neratovice

kacasa
27. říj 2016

Kterou porodni asistentku by jste volily z Neratovicke porodnice? Na strankach nemaji jejich fotky.. Nevim, jak bych se rozhodla, kde bych je vsechny mohla videt..a pak s nimi mluvit..preci jen jde i o sympatie atd..

Pavlína Ptáčková , Jarmila Trhoňová , Květoslava Nováková, Milada Barešová, Lenka Vejvodová, Dita Schniererová, Věra Nováková, Lenka Szkrobolová, Jaroslava Karbusová

Vase zkusenosti?

Diky moc

zzlaticka
27. říj 2016

Porodní asistentku jsem si v Neratovicích zvolila během návštěvy porodnice. Je pravda, že na monitor se většinou chodí do přízemí, ale jednou jsem byla na porodním (při druhé návštěvě, cca ve 37.tt) a tam se mi jedna paní porodní asistentka tak zamlouvala, že jsem se s ní hned domluvila. Je pravda, že mají i systém VIP ambulance, kde máte zajištěnou individuální péči.
Nevolila bych asi tu nejvíce vytíženou PA, což je paní Trhoňová. Paní Ptáčková je zase zároveň myslím vrchní sestrou, takže má i jiné starosti. Každopádně je výběr dost zásadní a bylo by dobré ho udělat ne až na porodním sále, jak to občas bývá.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru