Poradte jake jsou dobre.
Vyhovovaly mi porodnické kalhotky Molipants (hlavně ne z Dm, nesedí velikosti i tvar) a prsní vložky už si napamatuju.
Měla jsem jeden balíček Molipants soft ve velikosti L, byly pohodlné a prodyšné, dají se lehce už v nemocnici vyprat a jsou během chvilky suché. Vložky do podprsenky mám pratelné, z jednorázových mám zkušenost jen s Johnsons a jsem spokojená.
Prsní vložky doporučuji Johnson´s Baby, drží tvar a nepropouští. A kalhotky jsem měla Abena Abri Fix, dělají i dost velké, což jsem potřebovala. Byly pratelné a těch 5ks v balíčku mi krásně stačilo 🙂
Jak píše sonja01, rozhodně ne DM. Špatný materiál a jsou maličké.
též souhlasím, že kalhotky z DM jsou k ničemu.. naprosto nesedí, tak jsem pak koupila ještě ty síťované - molipants..
Měla jsem z DM, akorát vybalila a schovala, nedaly se. V lékárně jsme koupila ty Abena, síťované s nohavičkou, 5ks stačilo.
A vložky Johnsons, vyhovovalo mi že jsou trochu tvarované.
síťované kalhotky Hartmann (MoliPants), porodnické vložky Batist flower a pratelné bambusové vložky do podrprsenky Anavy
Porodnické kalhotky Hartmann Molipants (je dobré si koupit o číslo větší, dělají je docela malé🙂 - drží, netrhají se) a prsní vložky od Johnsons (jsou tvarované, mě vyhovovaly).
Prave ze ja debil si ty z DM dneska koupila a des....velikost absolutne nesedi, tak proto jsem se zeptala.
Diky moc holky
za me prsni vlozky od johnsna, kalhotky z lekarny ty pro duchodce pod pliny 🙂)))) krasne elasticke s nohavickami a jsou pratelne. Takze parada 🙂
prsní vložky Chicco, jsou antibacteriální a já nemela jediný zánět, navíc neprotečou....perfektní...a vložky Batist flower...kalhotky jsem nemela sítované, nebo měla, ale byly mě malé, takže klasické "babkovské" bavlněné.....a já je pak vyhodila.....
@sim007 Prsní vložky jen chicco, ostatní protékaly. Jsou sice dražší, ale lepší, než když ti na veřejnosti proteče vložka. Až po 6 měsících jsem přešla na johnsons, páč už to tak neteklo. Kalhotky jsem nasadila hned stahovací, abych neměla pupek. Pokud nechceš stahovací, tak síťované s nohavičkou. Značku si nepamatuji, ale v lékárně ti poradí. Jedno balení stačí, jdou vyprat.
Ja mela obycejne sitovane z lekarny a byly bezva jak dejchaly a do nich obyc vlozky z lekarny, ty lepsi jsem pouzivala az pozdeji kdyz jsem jen spinila. Ty sitovane jsem mela mensi kolem stehen. Ale popotrzenim se daly zvetsit🙂
Ja tez prsní vložky Chicco anti bakteriální. Zánět jsem mela 2 krát, ale na to asi vložky nemají vliv. Kalhotky jsem mela nohavickove síťové- ale použila jsem je jen prvni den a pak mi byly pohodlnější moje bavlněné normalni kalhotky. Poporidni vložky jsem používala jejich jen v nemocnici, doma uz pak jen normalni s vyssi savosti.
Já si koupila kalhotky Molipants i Tena a za mě teda Tena. Jsou pevnější, líp jsem se v nich cítila, ty molipantsky byly opravdu jen tenoučká síťovina. Používala jsem je docela dlouho, po návratu z porodnice. Z prsních vložek jsme měla do porodnice z DMka, ale pak jsem si koupila Cico a byly daleko lepší - tenčí a hlavně větší objemově (a to mám malá prsa).
@majkylove určité se dají sehnat na netu a nebo v obchodech.....jaké teda mela z UK,ale sezenes je i u nás bud se spodním prádlem nebo si myslím,ze i ve velkém tescu apod....nebo internet....a vezmi si s nohavickama....velikost jsem tipla a vzala si i menší.....aby me to víc stáhlo....stejně si musíš koupit alespoň troje at mas na výměnu.......
@espada @andelka @mischel117 @nuali
Mohu mít prosím doplňující dotaz na zkušenosti s jednorázovými prsními vložkami Johnson´s? Dnes jsem se dozvěděla, že prsní vložky by měly nějak lepit, aby držely na místě, že u větších prsou (můj případ) jinak hrozí že "utečou" na stranu a neplní tak funkci, měly jste s nimi některá tento problém? A mají na sobě nějaké lepidlo nebo ne?
za mě prsní vložky Chicco jsou naprosto bezkonkurenční a kalhotky od HARTMANa Molipants, ale ty s tím vysokým pasem....ty nízké stojí za prd, jsou takové tenké....ty vysoké jsou super, pevné a vhodné i pro případného císaře😉
@sim007 Ahoj, kalhotky rozhodne takove ty "rybarske site", maji obrovske diry, a jsou z pruznych nitek, ten material. Maji je ve vsech lekarnach, daji se vyprat, jsou hned suche.
Ale stejnak maminkam dokola nabizeji porad ty papirove, ktere vubec nepruzi, jsou nepohodlne a jeste asi o 2 cisla mensi, coz se zjisti az v porodnici, pokud si je nekdo nevybali a neo bleka doma, coz s briskem stejnak moc nejde 😉 pro me nepouzitelne.
Nejlepsi prsni vlozky jsou od znacky Lansinoh,velke ale tenke, maji vybornou savost a dost velke lepici plochy,takze se neposunuji 😉
chtěla jsem si koupit vložky do podprsenky ty pratelné a do porodnice jednorázové, máte někdo ty pratelné?
@svobodpetika já jsem měla Farlin a Disana. dobré, spíš jako pojistka, když už mléko moc neteklo. Preferovala bych asi vlněné, s pul vrstvou, aby neprotekly.
@andelka děkuji já koukala na aventky ale nevím 🙂
@svobodpetika mela jsem pratelne od Anavy a spokojena jsem nebyla,neudrzely moc mleko :(
@svobodpetika Tak ty jednorázové jsou lepší na ven, díky lepítkům drží na místě a nejdou vidět v podprsence. Ty pratelné jsem používala na doma, protože jdou více vidět a někdy se posunují, že by mi protékaly, s tím zkušenost nemám.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj,prsni vlozky pouzivam jonsons baby a jsou skvele.dobre absorbuji.a kalhotky je tezko.ja mam treba silne stehna tak jsem mela bez nohavicek a pratelne a max
spokojena.