Ahoj holky, vzhledem k tomu, že jsem prvorodičky a nemám ráda shánět vše na poslední chvíli, poraďte mi prosím jaké plenky koupit,po kolika balení, jaké ubrousky a hlavně kdy se projeví první alergické reakce,jakou máte zkušenost s Dáda výrobky🙂
@lassii chtěla bych jednorázové, mám i textilní,ale to spíš jen na utření a tak, vím, že nesmí být mokré a ty názvy, které píšeš ani neznám,budu muset kouknout na net😀
@veverka1986 Koupila bych jedno menší balení, těch, co vám budou nejsympatictější (za mě bych jen nedoporučila Pampers Premium - bílé). A pak uvidíte, zda Tobě i miminku sednou. S alergiemi nevím, já takhle vyzkoušela čtyri druhy plenek a nikdy žádné problémy..
@fallingstars děkuji,na Pampers jsem slyšela spoustu negativních názorů
@veverka1986 Já jsem nakonec skončila u zelených 😄... ty bílé mi smrděly. Ještě mi přišly dobré Babylove z DM, ale ty zelené Pampersky se mi nejlíp zapínají. Je třeba to vyzkoušet 😉
Také bych nerada,kdyby nelepily,škrtily a pod
Já měla látkovky, ale také pampers bílé a zelené (když byl malinký) a také z Dm S - to byli snad jediné které mu sdli, když byl malinký a teď jsme zase u DM- nesmrdí 🙂
@veverka1986 pampersky bych nedávala.Osaha jsem si je jak jsou hrozně umělohmotny a nikdy bych to děcku na zadeček nedala.Takze jsem šla po něčem rozložitelnym a nedevastujicim pro přirodu...
mam latkove a tchyně vozí Dada
ja jsem spokojena
Také chci zkusit Dáda
Ahoj, my pouzivame DaDy, jsou super, neprotekaji, jsou mekke, ani jednou jsme nebyli opruzeni. Vychazeji taky levneji. Kdyz jsem vyjimecne nemela Dady, tam pampersky zelene, ale u tech se mi stavalo v noci, ze bokem protekly, takze jsem musela malou v noci celou prevlikat. Jinak ubrousky od Dady jsou taky dobre, ale ted nevim jestli sensitive nebo nature, jsou neparfemovane a ne moc mokre. Me ale prijdou momentalne nejlepsi ubrousky z Rosmanu, z te jejich znacky Babydream ruzove, neparfemovame a akorat vlhke!🙂 a jinak pouzivame nejcasteji mokrou latkovou plinku na utirani dupky🙂
Ja nedam dopustit na DM Babylove plenky. Prvni 2mesice sme pouzivali pampers,ale pak z niceho nic problemy, dady taky, happy,..... Vyzkousela sem snad 10druhu plen. Zjistila sem ze prckovi vadi ten material, ktery je uvnitr vetsiny plen. Pak sem zkusila DM babylove, ty sou jine, maji uplne jiny vnitrek a uzasne. Cele leto skoro furt v plince, ani jedna opruzenina a plenka malymu vydrzi od 7 vecera az do 8 rana. A asi by vydrzela i dyl, ale to uz je fakt maximum. kazdopadne do porodnice doorucuji nejake s prouzkem,ktery se zbarvi po pocurani, ty prdolky curaji tak malo,ze sem si myslela,ze mi malej vubec necura a pak mi sestricka ukazala na tom prouzku, ze to tak neni 😂 taky to bylo moje prvni🙂
@mixinkah a nevíte prosim které mají ještě proužek mimo Pampers ? Na dceru jsem používala ty bílé, byly super,ale prý se teď za ty dva roky strašně zhoršily. Jinak používáme už asi přes rok Dada a skvělý !
Každé miminko je jiné. Nám nejvíc vyhovovaly Bella Happy. Alergii měla malá na oranžové Pampers a projevilo se to šíleným opruzenim asi do hodiny. Jinak doporučuji koupit jeden balík těch, co se vám budou zamlouvat, dokoupit se to dá vždycky a zásoby můžete dělat, až budete mít vyzkoušeno, co vašemu miminku nejvíc vyhovuje.
Taky doporucuju Dada. Jeste jsou fajn zelene Pampers a plenky z DM, ale jedine Dada Premium mu vydrzi celou noc.
@petrasipkova1 jej,tak to netusim, ja mela jeste pampers premium care, ale koupila sem ty bez te nove inovace a ty byli ok. Pak sem mela ty nove a tragedie!
@petrasipkova1 Dada 1 a 2 premium ho mely 3ky uz ne
Za mě teda jedine Pampers, zelené i premium care. Oranžové stojí za prd.Nam se zase mala po Babylove z DM neskutečně osypala a měsíc jsme se z toho dostávali.
Ještě teda byli fajn z Albertu Šmoulí,vyhovovalo mi, že byly pěkné vysoké a tudíž jsme to nikdy neměli až na zádech.Ale jaky jsou teď ty Sovičky nevím.
Ahoj/dobry den,jak pisi vyse, asi bude nejlepsi vyzkouset...co vam a hlavne miminku sedne, v porodnici jsme zacinali s Pampers premium care(bile), pozdeji zelene, ale uz bych nekoupila, predrazene a smrdi...uz nepouzite mi neprijemne smrdi a nemluvim pak o pocurane....za nas DM baby love a ted aktualne Albert plenky (ted uz se sovickama) super...vydrzi celou noc, neprosakuji, nesmrdi, jsou hebke. A k vlhcakum...i ted v 15m pouzivam spis jen na ruce a cesty...a misto nich pouzivam i nejen kvuli ekzemu Myci olej Medvidek od Eone, ktery se naredi a strika na ubrousek i primo na zadecek...nahderne voni, je setrny...supeeer! A misto ubrousku si kupuju v lekarne nebo zdrav.potrebach perlanove (perlan je tkana textilie, poiziva se ve zdravotnictvi) prosteradlo, ktere si striham dle velikosti a peru s malyho oblecenim...i 5x po sobe...prosteradlo cca 42Kc...uspora za ubrousky neskutecna🙂 Tot muj postreh prvorodicky a prvomatky🙂
@pekuka1989 taky jsem používala perlan, kupovala jsem celou roli a každý den jsem dělala čerstvý Heřmánkový čaj na omývání. Ta role stala s dopravou snad 400 a mela jsem ji asi na rok. U druhého to budu dělat stejně.
S Dada zkušenost nemám, ale vřele doporučuji plenky z DM (Babylove)..po Pampers byl malý pořád opruzený,, měli jsme velkou spotřebu Bepanthenu, kterým jsem mazala pořád proti opruzeninkám, ten zabíral dobře, ale jakmile byla Pamperska dýl, vždycky nějaký náznak byl...... pak co jsme přešli na Babylove, bylo po problému. Vlhčené ubrousky jsme používali minimálně, a když už tak taky z DM.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@veverka1986 já budu látkovat,takze budu porizovat výnavučku na tohle.Pak jsem pořidila nějake jednorazovky eko kvality-Kolorky a Naty.Takže tak.Zalezi jaky plenky chceš 😉