Ahoj,potřebuju se zeptat jaké jednorázové plenky jste si brali do porodnice?Velikost atd.Díky moc 😎
U nás v porodnici byly k dispozici Happy Bella 1, mají takový výřez na pupíček. A doma jsme pak měli Babylove 1 z DM. Oboje suprové. Spotřeba cca 8 deně.
Do porodnice jsem měěla připravené bílé pampers ve vel. 1, ale holky se narodily dřív, měli porodní váhu 2,2 kg, takže jsme kupovali vel. 0. mají je v lékárnách nebo v DM. Používala jsem je asi do 3,2 kg. Kup balík ve vel. 1 a když bude mimčo menší nulky můžeš dokoupit vždycky. Taky bych nedělala žádné velké zásoby, některá miminka jsou na určitý druh plenek alergická. Teď kupuji plenky DM Babylove a jsem s nimi moc spokojená.
Já měla Tesco Loves Baby 2-5 kg, byl to malej balík, asi 25 plen a bohatě stačily. Nechtělo se mi s sebou tahat velký balení Pampersek. Na čůrání a smolku ok, na pupík jsem ohýbala lem.
Babylove Newborn, měla jsem do porodnice jedno balení a vystačilo akorát.
@lucinkis
do porodky jsem měla Happy Bella vel. 1, protože měly výřez na pupíček.....který mi byl ve finále úplně k prdu, panč v Podolí se pupík nechává a moté do gázy, takže jsem naopak potřebovala celej ten cancour někam zastrčit, aby se to nezatrhlo. Navíc ten výřez naší malé beztak na pupík neseděl a plenky byly hodně široké mezi nožičkama, neseděly jí, ona byla po narození drobnější (3kg, 49cm).
Dneska bych vzala balík bílých Pampersek, vel. 1.
bílé pampers vel. 1
Taky jsme měli bílé pampers 1 a spokojenost. A na pupíček se ohýbá lem.
Ahoj, ty jedničky Pampers mi přišly také nejlepší, pořád je kupuji a pořád je spokojenost...také doporučuji. Paní, co byla se mnou na pokoji měla nějakou neznámou značku, a hodně nadávala, pak jí manžel dovezl Pampers a měla klid.
Pokud nemusíš řešit kažkou korunu ( ale i tak bývají občas v akci - bílé Pampersky č.1
Brala som Happy Bella 1 a Pampers Premium Newborn. Ale definitívne na začiatok doporučujem Happy Bella, majú vykroj na pupik, pampers nemajú.. fakt sú tie HB lepšie! 🙂
ja jsem měla jedničky z DM,jsou opravdu malinké, proti nim jsou bílé pampers mega velký...a taky za mě upřímě, kam se hrabou slavny pampersky na ty baby love kvalitou, ted je v dm neměli a koupila jsem bílý pampers a jsem znechucena 🙂)
@lucinkis jelikož budeme doma látkovat, beru látkové, ale pro jistotu mám i papírovky a to sice plenky Panda vel. 1 jsou 2-5kg, mají výřez na pupík a jsou fakt maličké 🙂
Zadne, plenky a vsechny potreby pro miminko nam dali v porodnici
@pecora to už se ale dneska bohužel skoro nepraktikuje 🙂 co se plenek týček
Ja rodila pred 8m...ale je pravda ze to asi neni vsude. Uz v poradne mi rekli ze nemusim mit pro maleho nic. Meli jsme prisun plen, ubrousku, kosmetiky, obleceni....jen latkovky nam nedavali 🙂
Ahoj, no mne nestačili. Dávala by som ich až kým pahyl neodpadne, takže to väčšie balenie by si tiež využila. Ale uvidíš.
Fialové Happy Bella 3-5kg s výřezem na pupík
@lucinkis Ahoj, v porodnici jsem měla jejich plenky, ale už nevím co to bylo za značku, doma jsem měla nakoupené pampers, dady a babylove z DM. Za mě nejlepší jsou babylove z DM. Používáme je vlastně od narození až do teď, syn má 13 měsíců. Po pampers se nám syn osypal, byly nějak moc parfemované,ta vůně vadila i mě.
A velikost 2
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bílé pampers, vel. 1