Jaké jednorázové plenky jste braly do porodnice?

lucinkis
14. říj 2015

Ahoj,potřebuju se zeptat jaké jednorázové plenky jste si brali do porodnice?Velikost atd.Díky moc 😎

jipe
14. říj 2015

Bílé pampers, vel. 1

hajanik
14. říj 2015

U nás v porodnici byly k dispozici Happy Bella 1, mají takový výřez na pupíček. A doma jsme pak měli Babylove 1 z DM. Oboje suprové. Spotřeba cca 8 deně.

mmaajjaa
14. říj 2015

Do porodnice jsem měěla připravené bílé pampers ve vel. 1, ale holky se narodily dřív, měli porodní váhu 2,2 kg, takže jsme kupovali vel. 0. mají je v lékárnách nebo v DM. Používala jsem je asi do 3,2 kg. Kup balík ve vel. 1 a když bude mimčo menší nulky můžeš dokoupit vždycky. Taky bych nedělala žádné velké zásoby, některá miminka jsou na určitý druh plenek alergická. Teď kupuji plenky DM Babylove a jsem s nimi moc spokojená.

xpetax
14. říj 2015

Já měla Tesco Loves Baby 2-5 kg, byl to malej balík, asi 25 plen a bohatě stačily. Nechtělo se mi s sebou tahat velký balení Pampersek. Na čůrání a smolku ok, na pupík jsem ohýbala lem.

scruffy
14. říj 2015

Babylove Newborn, měla jsem do porodnice jedno balení a vystačilo akorát.

jitavrtule
14. říj 2015

@lucinkis
do porodky jsem měla Happy Bella vel. 1, protože měly výřez na pupíček.....který mi byl ve finále úplně k prdu, panč v Podolí se pupík nechává a moté do gázy, takže jsem naopak potřebovala celej ten cancour někam zastrčit, aby se to nezatrhlo. Navíc ten výřez naší malé beztak na pupík neseděl a plenky byly hodně široké mezi nožičkama, neseděly jí, ona byla po narození drobnější (3kg, 49cm).

Dneska bych vzala balík bílých Pampersek, vel. 1.

ladyhacek
14. říj 2015

bílé pampers vel. 1

monunkaaa
14. říj 2015

Taky jsme měli bílé pampers 1 a spokojenost. A na pupíček se ohýbá lem.

verkaunka
14. říj 2015

Ahoj, ty jedničky Pampers mi přišly také nejlepší, pořád je kupuji a pořád je spokojenost...také doporučuji. Paní, co byla se mnou na pokoji měla nějakou neznámou značku, a hodně nadávala, pak jí manžel dovezl Pampers a měla klid.

pety91
15. říj 2015

Pokud nemusíš řešit kažkou korunu ( ale i tak bývají občas v akci - bílé Pampersky č.1

kaccistar
22. říj 2015

Brala som Happy Bella 1 a Pampers Premium Newborn. Ale definitívne na začiatok doporučujem Happy Bella, majú vykroj na pupik, pampers nemajú.. fakt sú tie HB lepšie! 🙂

elu
22. říj 2015

ja jsem měla jedničky z DM,jsou opravdu malinké, proti nim jsou bílé pampers mega velký...a taky za mě upřímě, kam se hrabou slavny pampersky na ty baby love kvalitou, ted je v dm neměli a koupila jsem bílý pampers a jsem znechucena 🙂)

veronika182
22. říj 2015

@lucinkis jelikož budeme doma látkovat, beru látkové, ale pro jistotu mám i papírovky a to sice plenky Panda vel. 1 jsou 2-5kg, mají výřez na pupík a jsou fakt maličké 🙂

pecora
22. říj 2015

Zadne, plenky a vsechny potreby pro miminko nam dali v porodnici

veronika182
22. říj 2015

@pecora to už se ale dneska bohužel skoro nepraktikuje 🙂 co se plenek týček

pecora
22. říj 2015

Ja rodila pred 8m...ale je pravda ze to asi neni vsude. Uz v poradne mi rekli ze nemusim mit pro maleho nic. Meli jsme prisun plen, ubrousku, kosmetiky, obleceni....jen latkovky nam nedavali 🙂

lucinkis
autor
9. lis 2015

@kaccistar ahooj tak mam taky ty happy bella od dvou do peti kilo a myslis ze.mi bude stacit těch 42ks ? Diky

kaccistar
9. lis 2015

Ahoj, no mne nestačili. Dávala by som ich až kým pahyl neodpadne, takže to väčšie balenie by si tiež využila. Ale uvidíš.

lucinkis
autor
9. lis 2015

@kaccistar Ok,ale vemu je .když tak přítel ještě doveze,díky.

kaccistar
10. lis 2015

@lucinkis jeeej, tak to som Ťa nepochopila. Do nemocnice by Ti malo stačiť tých 42ks, ale ešte si ich domov pořiď viac 🙂 to by fakt ako vystačiť 😉

lucinkis
autor
10. lis 2015

@kaccistar Jojo 🙂 Doma bude velká zásoba. A díky 🙂

zdenkaj92
6. pro 2015

Fialové Happy Bella 3-5kg s výřezem na pupík

ferda90
11. bře 2022

@lucinkis Ahoj, v porodnici jsem měla jejich plenky, ale už nevím co to bylo za značku, doma jsem měla nakoupené pampers, dady a babylove z DM. Za mě nejlepší jsou babylove z DM. Používáme je vlastně od narození až do teď, syn má 13 měsíců. Po pampers se nám syn osypal, byly nějak moc parfemované,ta vůně vadila i mě.
A velikost 2

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru