Zdravím všechny maminky,
má kamaráda týden přenášela mimi..Včera večer o půl deváte mně psala že už je v porodnici.Praskla jí voda ale že nemá kontrakce tak počkají do rána a dyž nic tak jí porod vyvolají..no a od té doby se mně neozvala..na sms neodpovídá a to říkala že až se malej narodí tak napíše.. No vím že po porodu mně nebude hned psát ale i tak..mám docela strach 😅 Já eště nerodila tak nevím jak to chodí..myslíte že je vše v pořádku..?! Asi dnes neusnu pokuď mně nenapíše.. ☹
tak zavolej do nemocnice a chtej jen vedet jestli je v poradku ,ze mas strach anebo jeji rodine 😉
já právě na nikoho z její rodiny číslo nemám.. ☹ a teď už je asi pozdě volat do porodnice ☹ . Navíc dyž nejsem příbuzná nevím jestli by mě něco řekli.. 😢
sacvi, do porodnice můžeš zavolat kdykoliv, tam se rodí nonstop 😀 Ovšem, jestli ti něco řeknou.... 😒
ale neměj strach, třeba měla kamarádka dlouhý a těžký porod a prostě odpočívá. Moje kámoška měla jít taky ráno na vyvolání a než ji to začalo zabírat a začínala rodit, tak nakonec porodila až večer. A jestli toho bylo na ni moc, tak se nedivím, že nepíše. Nebo si užívá společné chvilky s miminkem a to prostě zapomeneš na nějaké odepisování na sms 😉
Já myslím, že jen prostě nemá čas nebo chuť odepisovat, protože prostě rodí 😀
A záleží na sestřičkách, jestli ti něco řeknou nebo ne. Moje kolegyně v práci věděly, že jdu na vyvolání, tak prostě zavolaly na sál a zeptaly se, jestli už mám mimčo nebo ne. V tu chvilku jsem náhodou právě porodila, takže to měly z první ruky, sestra jim hned řekla míry a pak došla za mnou a při šití mi říkala, jak moc mě všechny pozdravují 😉
Klid, všechno je určitě v pořádku!
No já doufám..jen si říkám že je to nějak dlouho 😅 ..už celý den.. Každopádně děkuju. 🙂
Já bych zkusila klidně zavolat zítra do porodnice. Uvidíš, možná ti to řeknou.
No nejspíš to zkusím..zato nic nedám..teď už jen ať je ráno.. 🙂
sacvi, já byla po porodu tak vyflustlá, že mi nějaké informování blízkých o tom, že máme dítě přišlo úplně ukradené, takže sms jsem rozesílala až den a půl poté, co se malá narodila. kamarádku mohli nechat tlačit, nakonec ji třeba mohli vzít na císaře a jestli pak byla na JIP, tak ono to opravdu trvá, tak nebuď nervozní, určitě je v pořádku a ozve se, až jí bude líp 😉
A jak to teda nakonec dopadlo, jsem zvědavá 😕 😀
Dopadlo to výborně http://www.beremese.cz/forum/show.php?vThreadID...
Tak to je hlavní 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
☹