zdá jse mi že má jizva po císaří je nějaká tvrdší nevím jestli to je normální má doktorka má dovolenou a tudíž mě odmítla sestra objednat že prý když nemám žádné problémy nic se neděje ale nevim nevim ...
Ahoj, ja jsem po cisari 2 roky (a 5 tydnu pred dalsim porodem :o) a musim rict, ze ta jizva byla celkem tvrda a hodne znatelna minimalne pul roku. Pak se to zacalo zlepsovat a nez jsem otehotnela podruhe, tak uz to bylo skoro nezbatelne na pohled a i na dotek. Neboj se, vydrz a masiruj tlakovou masazi. To je prave na ta tvrda mista. Drzim palce.
@zouzelkova To je normální. Neboj, masíruj a ono se to zlepší. Já jsem po císaři pět měsíců a už je to o.k. 🙂
Děkuji mamky 🙂 aspon že je to normální 🙂 takže masírovat masírovat
Ja som po cisarskom 1,5 roka a o 8 mesiacov ma caka dalsi. Jazvu mam tvrdu a keloidnu, je to ako hrubý povrazec. Je to typ hojenia bohuzial. Vyhladajte si v googli Keloidne jazvy. Kazdemu sa proces hojenia vyvija inak. Mne keloidne a tym nespravim nic. Da sa to len trochu zmiernit. Tazke u kazdeho
Je to inak - hold iny clovek, iny organizmus. Moja susedka je 3 mesiace po cisarskom nemala vobec nic. Len ako by ju tenuckou zilezkou presli a ma to biele. Ja to mam stale zarudle. Lekar mi
nato nedal nic, aj tak by to nepomohlo. Rozrezat ti to nemoze 🙂 a nejake masticky nato nepomozu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky🙂 Já jsem po císaři něco málo přes 5 měsíců. Ta jizva je pořád veliká, ale na druhou stranu trošku se zlepšila...už není taková zduřelá jako dřív...jinak na dotek pořád tvrdá je;)
Nevím jestli ti to aspoň trochu pomohlo🙂)