Ahoj,
čeká mě druhý porod a po něm je prý zavinování dělohy bolestivější, poradíte něco? Našla jsem nějaký olejíček na masáž, pak prý boty s mírným klínkem, lehání na břicho?????
Díky
Kojit, stahovat, lehat na břicho...stáhne se to stejně samo dřív či později...
kojit,cvicit a lehat si na bricho
kojit a spát na břiše-pokud dovolí prsa,když tak vypodložit,já rodila počtvrté a můj dr mi sdělil,že mám dělohu tak krásně zavinutou,jako kdybych nerodila,a že by to nějak moc bolelo,se říct nedá,spíš při začátku kojení je cítit tlak v podbřišku,ale pocity máme každá jiné,jo a ještě doporučují stahivací kalhotky,ale u nás na ně nedošlo
všechno, co už padlo, tzn. kojit, cvičit, lehat na břicho (mně říkali na stočenej ručník nebo polštář), dál bych doporučila homeo Arnica montana. No a když bylo největší zle, dala jsem si algifenový kapky. Prvně to bolelo, podruhý víc, ale zvládla jsem to, ale potřetí hned od porodu to bylo jak závěrečný kontra a nedalo se, malý jsem se slzama v očích rvala prso z pusy, takže jsem si na dvě noci brala algifen.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kojit kojit a zase kojit 🙂