Jak jste poznaly, že na vás přichází den D? Jsem v 38tt

hannika08
8. kvě 2016

Dobrý den . Jak jste poznali , že na vás přichází den D . Jsem 37+1 doktoři mě v nemocnici napsali jako rizikovku , teď v pondělí mě čeká kontrolu , placenty a ruzných průtoků k vůli nízké hmotnosti miminka. Bříško mi pěkně tvrdne, malé sebou čím dál víc hází a tlaky v podbřišku citím celkem často a hlavně bolest v zádech. Před dvěma dny jsem chytla do levé půlky bederní části zad takový zásah bolesti , rychlí a prudký, že jsem myslela že omdlím. Ale jak to rychle přišlo tak i naštěstí odešlo.

naomi6
9. kvě 2016

@hannika08 Já jsem to nepoznala nijak. Praskla mi voda a do tří hodin byly obě děti na světě. Neměla jsem ani žádné poslíčky, žádná hlenová zátka, nic. Ale neboj, až to přijde, tak to určitě poznáš. Držím palce a přeji krásný porod. 😉

mayka77
10. kvě 2016

Asi nepomuzu, priznaky jsou individualni. ale pokud se chces zasmat....v 22.00 jsem si rikala, sakra, ja tech broskvi nemela tolik jist s melounem dohromady, nejake divne tlaky na konecnik, no nic, jdu spat. 0.30...sakra, menstruacni krece TEĎ? 5.35. Mate holcicku, maminko! Prvorodicka.
Prala bych ti tak rychly nekomplikovany porod 😀

achjonetusim
10. kvě 2016

Poznat to nejde. U prvního dítěte mi porod nahlásil úplně zpraženej gynekolog na pravidelný kontrole v debatě "Je vám dobře? Nic vás jako nebolí jo?" a já že dobrý, že mám sice kontrakce ale jdou zvládat a hlavně jsou pořád nepravidelný a kolísaj tak se nestresuju, no a on na mě vytřeštil oči a říká "A víte že jste na sedm centimetrů?" 😀 Takže mě poslal o pár pater vejš rovnou na sál. S druhym mi praskla voda ve tři ráno, jeli jsme do porodnice kolem pátý ráno s malinko rozjetejma kontrakcema a bylo z toho prdlajs, nakonec mi porod vyvolávali dva dny na to 😅

odula
10. kvě 2016

já nijak. u prvního jsem byla s manželem na steaku, ještě jsme si dělali srandu, že jestli mi praskne voda v hospodě, tak že to prostě dojime ať se děje co se děje (steak byl fakt dobrej a fakt drahej 🙂 jinak děsná sranda protože se vůůbec nic nedělo ) a praskla mi asi za hodinu potom... 😀 a u druhýho vůbec nic než jsem šla na kontrolu kvůli přenášení a byla jsem otevřená na sedm... osm? tak nějak. tož tak.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru