Jak dlouho trvaly příznaky, než jste jely do porodnice?

monyszek
12. zář 2015

Ahojte,
během dneška se potýkám s bolestí v kříži. Jo, bolívaly mě záda i dřív, ale ne takto. Je to taková bolest jako při menzes, ale vždycky po chvíli odezní. Sem tam bolest břicha, píchnutí, taky bych to přirovnala k menstruačním bolestem. Co se týče pravidelnosti, pokud by šlo o kontrskce, at uz začínající, je to ted takový porůzný. Někdy se musím i zastavit, dokud to nepřejde..pohyby cítím, možná mi i odešla ráno zátka, takové bílé až rosolovité cosi...teď jsem pocítila až takový silný tlak v podbřišku. Pohyby cítím. Chápu, že už se TO blíží, mám konec konců 4 dny do termínu, ale chtěla jsem se zeptat, jestli a když jste měly tyto příznaky, jak dlouho vám trvaly, než jste se třeba rozjely do porodnice a kdy jste si už fakt řekly "tak jedem"?

marcinek
12. zář 2015

sleduj cas na hodinkách, pokud jsou pravidelne a snizuji se intervaly, tak je to ono. Ja jela uz pozde při 2 min. ale necekala jsem prekotnej porod. bylo to vic nez o prsa 😀

misinnka
12. zář 2015

Ja to měla po 4 minutách a jen jsem se při kontrakci zamracila. Věděla jsem od rana ze je to jiný než poslicci. Tehdy jsem psala taky takhle lé na emiminu . Nakonec jsme vyjeli teda v 1 a ve dvě přišla dr. Byla jsem na 5 otevřena . Do prasknutí vody ve 3 hodiny jsem nic necítíla pak jen asi 5 prodychavacich a pk vex. Narodil se ve 3.37No snad to budes mít rychly a určitě jed

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru