Jak dlouho trvaly očistky po císaři a kdy byla první MS?

madre1
19. říj 2015

Mám za sebou 2 normální porody a pak třetí,ukončený sekcí.Nejvíc jsem krvácela ten týden v porodnici,pak slabě další týden a do konce 4.týdne jsem jen špinila.Jenže v polovině 5.týdne se mi to opět rozjelo.Ráno(než vstanu)mě začne bolet břicho jako při MS a celé dopolko ze mě jde tmavá krev,která po vsáknutí barvu nezmění.Odpoledne jen lehce špiním a v noci nic.Je to takto už 3.den a já teď nevím,jestli to jsou ještě očistky nebo už MS.Podotýkám,že plně kojím(po 2.porodu jsem kojila 9,5.měsíce a MS se dostavila 4.měsíce po porodu)a na kontrolu bych měla jít 6.11.(doufám,že už to dobou ze mě nic vycházet nebude 😅 ).
Děkuji za odpovědi/zkušenosti 😉

kaalla
19. říj 2015

Já jsem po císaři, krvacela jsem dost asi dva týdny. Potom vždy pár dní nic a pár dní nejdřív silné krvácení asi den, pak asi dva dny spineni. Takhle furt dokola asi 7 týdnů. První MS jsem dostala čtyři měsíce po porodu.

nonacek
19. říj 2015

Jsem 8tydnu po porodu císařským řezem a ještě se MS nedostavila
,ale MUDr mi říkal, že pokud plně kojím tak se MS dostavit nemusí i několik měsíců.

smallinka
19. říj 2015

? těžko říct, já po císaři krvácela - tak nějak taky ty 4 týdny do ztracena.....ty sraženiny ze mě vycházely tak ten týden až 14 dní od porodu....je možné že se teď nějaká dostala prostě ven až teď. Tak počkejte a kdyby to nepřecházelo zavolala bych svému gyndaři jestli mám přijít.... podle mě to je ale po porodní čištění. U každého trvá jinak, na to je celé šestinedělí.... Mám dvojčátka, kojila jsem ale s příkrmama, takže tolik mléka jsem neměla. MS jsem dostala 3 měsíce po porodu. Podle mě to MS ještě není.

m21elis
19. říj 2015

tak já po cs hodně krvácela 1 týden a tak asi 4 týdny lehce, první ms se dostavila po 8 týdnech od porodu a to se kojila pomalu bez přestávky (bylo léto)

monnn
19. říj 2015

já jsem asi expert,mám za sebou dva císaře a při obou jsem jela domů už bez očistků,ale teď jsem dva tý po SC opět na 3dny začala krvácet,myslela jsem,že je to už MS.ale byly to ještě očistky,taky plně kojím a doufám,že MS přijde někdy až příští rok 😀

hanyzka11
19. říj 2015

holky, jak já vždy závidím, když to čtu, že někdo nemá třeba 10 měsíců MS. já teda moc nekojila, ale po císaři očistky těch pět týdnů, než jsem přestala i špinit, pak měsíc pauza a MS. takže já najela hned na cyklus :(

anien
19. říj 2015

Očistky trvaly cca 5 týdnů a menstruace přišla až když jsem přestala úplně kojit (cca v 1,5 roku syna) 🙂

rituska88
19. říj 2015

Očistky jsem měla přesně 6 týdnů a menstruaci jsem poprvé dostala až rok a 2 měsíce po porodu (cca 3 měsíce po ukončení kojení) 🙂

janagm
20. říj 2015

Ja jsem měla očistky 4týdny,teď je to osmý týden a MS zatím nikde. Nekojím.

maudn
20. říj 2015

Po císaři týden, ms dorazila za 10 měsíců

petrastudio
25. říj 2015

Po SC jsem krvacela opravdu decentne,naštěstí..cca týden a pak jsem mela 11mesicu klid,po celou dobu kojení. :o)

teeerez
25. říj 2015

Po CS krvaceni 6 tydnu, MS se dostavila cca po 6 mesicich, kojila jsem

onelove
25. říj 2015

Ja to dobre slizla! :D Po CS 7 tydnu ocistek a 8. tyden hned MS i pres plne kojeni :-X

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru