Mám za sebou 2 normální porody a pak třetí,ukončený sekcí.Nejvíc jsem krvácela ten týden v porodnici,pak slabě další týden a do konce 4.týdne jsem jen špinila.Jenže v polovině 5.týdne se mi to opět rozjelo.Ráno(než vstanu)mě začne bolet břicho jako při MS a celé dopolko ze mě jde tmavá krev,která po vsáknutí barvu nezmění.Odpoledne jen lehce špiním a v noci nic.Je to takto už 3.den a já teď nevím,jestli to jsou ještě očistky nebo už MS.Podotýkám,že plně kojím(po 2.porodu jsem kojila 9,5.měsíce a MS se dostavila 4.měsíce po porodu)a na kontrolu bych měla jít 6.11.(doufám,že už to dobou ze mě nic vycházet nebude 😅 ).
Děkuji za odpovědi/zkušenosti 😉
Jsem 8tydnu po porodu císařským řezem a ještě se MS nedostavila
,ale MUDr mi říkal, že pokud plně kojím tak se MS dostavit nemusí i několik měsíců.
? těžko říct, já po císaři krvácela - tak nějak taky ty 4 týdny do ztracena.....ty sraženiny ze mě vycházely tak ten týden až 14 dní od porodu....je možné že se teď nějaká dostala prostě ven až teď. Tak počkejte a kdyby to nepřecházelo zavolala bych svému gyndaři jestli mám přijít.... podle mě to je ale po porodní čištění. U každého trvá jinak, na to je celé šestinedělí.... Mám dvojčátka, kojila jsem ale s příkrmama, takže tolik mléka jsem neměla. MS jsem dostala 3 měsíce po porodu. Podle mě to MS ještě není.
tak já po cs hodně krvácela 1 týden a tak asi 4 týdny lehce, první ms se dostavila po 8 týdnech od porodu a to se kojila pomalu bez přestávky (bylo léto)
já jsem asi expert,mám za sebou dva císaře a při obou jsem jela domů už bez očistků,ale teď jsem dva tý po SC opět na 3dny začala krvácet,myslela jsem,že je to už MS.ale byly to ještě očistky,taky plně kojím a doufám,že MS přijde někdy až příští rok 😀
holky, jak já vždy závidím, když to čtu, že někdo nemá třeba 10 měsíců MS. já teda moc nekojila, ale po císaři očistky těch pět týdnů, než jsem přestala i špinit, pak měsíc pauza a MS. takže já najela hned na cyklus :(
Očistky trvaly cca 5 týdnů a menstruace přišla až když jsem přestala úplně kojit (cca v 1,5 roku syna) 🙂
Očistky jsem měla přesně 6 týdnů a menstruaci jsem poprvé dostala až rok a 2 měsíce po porodu (cca 3 měsíce po ukončení kojení) 🙂
Ja jsem měla očistky 4týdny,teď je to osmý týden a MS zatím nikde. Nekojím.
Po císaři týden, ms dorazila za 10 měsíců
Po SC jsem krvacela opravdu decentne,naštěstí..cca týden a pak jsem mela 11mesicu klid,po celou dobu kojení. :o)
Po CS krvaceni 6 tydnu, MS se dostavila cca po 6 mesicich, kojila jsem
Ja to dobre slizla! :D Po CS 7 tydnu ocistek a 8. tyden hned MS i pres plne kojeni :-X
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem po císaři, krvacela jsem dost asi dva týdny. Potom vždy pár dní nic a pár dní nejdřív silné krvácení asi den, pak asi dva dny spineni. Takhle furt dokola asi 7 týdnů. První MS jsem dostala čtyři měsíce po porodu.