Protoze uz se to blizi, chci se zeptat, jak dlouho trval vas porod? Mam na mysli dobu od zacatku kontrakci do porozeni miminka 🙂 a pro ty, kdo to uz maji take za par, prikladam odkaz na clanek o prubehu porodu, ktery jsem si rano precetla 🙂 http://www.forexample.cz/view.php?nazevclanku=p...
Kontrakce začali kolem 16 hod., do porodnice jsme vyrazili kolem 20. hodiny a naše malinká se narodila na druhý den v 16:30. Taky měla přes 4 kg a 54 cm. Přeji ti bezproblémový, bezbolestný a hlavně rychlý porod 😵
Diky moc 🙂 Jsem 30tt a zacinam mit trochu strach 🙂
prvni kontrakce v 15:15, mala se narodila v 18:58 🙂
baru: Není čeho se bát. Těž se, je to nejkrásnější okamžik v životě ženy. Nebo aspoň pro mě byl, ikdyž bolestivý. Na porod vzpomínám ráda 🙂
Ikdyž při porodu jsem to tak necítila, ale s odstupem času ano.
Ja jsem celkem srab a citlivka. Strasne se tesim, az budu mit chlapecka v naruci, ale uz predem se stydim za sve potencialni hystericke vylevy 🙂 no ale zvladly to miliardy prede mnou, zvladnu to taky 🙂
Mě začaly kontra ve 2.00 v pátek a Matýsek se narodil ve 12:46 v sobotu ☹ nakonec císařem,takže nic moc,ale je zdravej a já taky a to je nejdůležitější 😵 hodně štěstí a moc ti přeju rychlý a bezproblémový porod 😉 🙂
Jo a buď v klidu...já tam řvala jak kráva a nikdo se nad tím nepozastavil,ale až začneš,tak si vzpomeň,že když budeš řvát,tak ti nezbude síla na dýchání a to je důležitější 😉
První příznaky 03.30 h (odtok plodové vody), malá se narodila 04.20 h 😵
Mne odtiekla plodova voda o 15.15h,kontrakcie my zacali az o 19.00h a maly sa narodil o 23.50h.Cize na prvorodicku 5hodinovy porod,si myslim ze rychly.Drzim palce,neboj sa zvladnes to!!! 😉
Baru neni se čeho bát,je to bolest na kterou rychle zapomeneš.Po prvnim porodu jsem řekla,že už rodit v životě nejdu a stejně jsem do toho šla znova.
Já měla u první holky vyvolávačku bolesti začali 8.30 a narodila se večer 20.39 a u druhý praskla voda 22.30 a narodila se 00.27.
Přeji klidný a bezproblémový porod.
První porod skoro dva dni ☹ a druhý v 20:00 mi praskla voda a 22:16 byl malej na světě 🙂 .Přeju krasné a zdravé mimi 😉
kontrakcie zacali o 16,00 a maly sa narodil 7:05 rano, mal 3900 a 52cm, nechcelo sa mu von, prenasala som 2 tyzdne.
Baru ja som upozornovala, ze budem pravdepodobne hystericka, ale ani som nemukla, poctivo dychala a pocuvala a islo to v pohode.
hodinu po porode som chcela rodit stale, nadhery nezabudnutelny zazitok!!!kedykolvek zopakujem s obrovskou raodstou. 😉
první porod (úplně přesné časy si už nepamatuju) - večer kolem šesté praskla voda. Do dalších dvou hodin první kontra. Syn se narodil v 5:47
druhý porod - 2:00 pomalu začala odtékat voda, 4:15začaly první pravidelné, ale slabé kontra, 7:13 se dcera narodila 😉
MNe zacali bolesti,veeelmi slabe boli cely porod o pol dvanastej a maly bol o pol stvrtej na svete
ja som sla o 9-tej kontrakcie som dostala o pol dvanastej ale mala sla celickom vonku tak o druhej mi robili cisarsky rez.
Ahoj já jsem byla na vyvolání za šest hod.byl prcek venku 😉 Sestřenka rodila 26hod. ☹ ,ale zvládla to 😉 a teď je šťastná,že malou má 😵
mne zacaly kontrakcie o 13.20 doktor my prepichoval plodovu vodu o 18.00 a maly sa narodil o 03.00...nechcelo sa mu na svet som ho prenasala 2 tyzdne...
Tak mě trval porod 30 hodin 😒 Bolesti jen 4 hodiny 🙂
MILAN-odtiekla voda 22,50-narodil sa 02,55
Michal-zacala som krvacat tak mi praskli vodu-7,20-narodil sa 10,55-najlahsi porod
Marek-vyvolavacka 10,30-narodil sa 13,30
lienka, kristi - to slo samo tak rychle nebo jste meli "trenink"? slysela jsem, ze piti caje z maliniku pomaha..
prvi porod na termin,trval cez 15h........nebolbohvie co........
druhy dva tyzdne pred terminom,trval necele 4h........a bol...... 😵
ahojik no můj porod trval krátce na to že jsem prvorodička-v pět ráno sme odjeli do nemocnice a v 7.15 byl náš Daneček venku. 🙂 🙂
emicka, samo samo...zadnej caj ani nic podobnyho
cca 31 hodin od první kontra nebo posla nebo co to bylo 😀
ahoj, tak tie uplne prve slabučke bolesti som dostala o 2:00, do porodnice som isla o 10:00 a synceka sa mi narodil o 12:45.
neboj sa, bude to dobre, ten pocit ked ho budes mat v naruci je neopisatelny.....
no kontrakce mi začali v pět a 7.15 byl muj klučina venku bylo to rychly ale každej porod je jinej.
ahoj, tak poslickov som mala uz asi dva tyzdne pred porodom....aj v stredu, vo stvrtok som bola vecer o 19 na poradni, tak ma este poslali domov, o 21 som uz mala pocit ze to su kontrakcie (ako prvorodicka som si vobec nebola ista), potom to uz bolo skoro kazdych 6 minut, tak o 23 sme sli z domu naspat do nemocnice a uz si ma tam nechali, voda mi praskla o 6 rano, o 7 ma zobrali na salu, pichli epiduralku, celu noc som mala kontrakcie kazde 3 minuty, boli velmi silne a caste a mala sa nevladala vytlacit a slabli jej ozvy, nakoniec sa narodila 11:43 zvonovym porodom...strasne spomienky ale stalo to za to 😵
tak ja o pul ctvrte odpoledne prisla do porodky s tim, ze je mi jen spatne od zaludku (dva tydny pred terminem), doktorka mi pri vysetreni rika, jste na 8 cm a rodite - ja nevedela vubec nic, nic me nebolelo....v pet mi pichli vodu, slabe bolesti az od sesti, po injekci silne bolesti od sedmi a v osm byl maly na svete....na prvorodicku pohoda🙂
tak mne zacali kontrakcie okolo stvrtej poobede a porodila om o 2.13 rano
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
kontrakcie zacali o 20hod a porodila som na druhy den o 12:35h. Mala som epidural a nas syncek bol dost velky, cez 4 kg, nechcelo sa mu ist von .....
drzim palce, nech vsetko dobre dopadne !!!!!!!! 🙂 a nech ste zdravi 🙂 🙂