Ahoj, mám otázku
jak dlouho trvá odcházení očistků (tedy krvácení) v šestinedělí??? Moc děkuji za odpovědi
asi tak 4 týdny, pak už jen špinění a přesně po skončení šestinedělí dorazila MS 🙂
mě odcházely přesně celé šestinedělí, pak týden pauza a dorazila MS 🙂
Já rodila císařem, prvních 14 dní očistky silné, další dva týdny slabší a další dva týdny jen špinění. Takže celkem celé šestinedělí. teď mám tři měsíce po porodu, MS zatím nepřišla.
jako kstablova.... dokud jsem plně kojila., ms nikde
pak začaly příkrmy a kojení se občas vynechalo, tak kolem toho 9-10 měsíce od porodu přišla ms
Samotné krvácení bylo asi 2 týdny, nejsilnější je to po porodu a slábne. Pak to přešlo ve výtok, který ale trval celý šestinedělí. Postupně to mění barvu a slábne. MS jsem dostala u první dcery po 9 měsících, u druhé po 3, obě jsem kojila.
u prvního dítka s přestávkami 8týdnů, u mladšího 10. Nejsilnější vyloženě krvácení tak první týden, max. 10dní, pak už slabší a špinění. Zdravotně vše v pořádku, kojila jsem, MS přišla až po 11měsících.
Je to individuální.
u staršího - 6 neděl očistky a MS dorazila po 9 měsících kojení, u mladšího - 6 neděl očistky, na 4m jsme museli přestat kojit a MS byla vyvolána - problémy, teď ji mám už po druhé a je to teda síla, tak snad se to ustálý 😵
ahojky, tak já jsem krvácela celé šestinedělí, chvíli to vypadalo, že už je konec a pak třeba večer zase.I sešitý spodek bolel asi 5 týdnů, i mi praskl steh.Už jsem chtěla jít k doktorovi,ale přesně po šestinedělí vše ok.
u každé z nás je to individuální, někomu to trvá 14 dní, jiné celých 6 týdnů, nelze jednoznačně říct, jak dlouho to trvá... Já jsem měla při odchodu z porodnice už v podstatě pokoj a pak ještě asi týden doma jsem spíš jen víc špinila...
u mně odcházely očistky dva týdny, ke konci už to bylo samozřejmě slabší a MC zatím nemám, kojím, malý má 5 měsíců 🙂
Já po prvním porodu silně krvácela 4 týdny, slaběji další 2 a pak ještě cca. 2 týdny špinila. Po druhém silné krvácení týden, slabší další týden a pak týden špinění a bylo po 😉. MS mi u obou přišla cca. po osmi měsících... Takže i u jedné osoby to může být pokaždé úplně jinak (stejně jako porody nebyli stejné ani omylem...🙂)
28 dní z toho poslední 2 týdny slabě 😉
já jsem si užila krásných rovných 6neděl :-/, takže typické šestinedělí se vším všudy
9 týdnů 😖 Pak ze mě doslova vypadl kus zbylé placenty. Opravdu supr... 🤐 A další 2 týdny pokračovalo čištění. Takže vlastně 11 týdnů
asi 14 dní silné krvácení, pak 14 dní slabší, 3 dny přestávka a pak krvácení do konce 6 nedělí, no a pak dva dny klid a přišla MS 😠 😅
krvácení asi 2-3 týdny a pak špinění ještě dalších 5měsíců, jak přišla MS tak to vše odešlo a byl konečně klid - a to jsem rodila císařem
no ze začátku šestinedělí silné krvácení, postupně špinění, ale v podstatě celých 6 týdnů. A když jsem myslela, že to spěje ke zdárnému konci, tak hned na konci šestinedělí jsem dostala ms 😝 😝 😝 😝
já jsem měla očistky lehce přes 2 týdny, spíš necelé 3 a poté nic, ani špinění až do konce 6nedělí 🙂 a ms jsem dostala po konci kojení (kojila jsem cca 8,5m), tak cca po měsíci
2týdny dost krvácení a špinění zbylé dva týdny jinak nic 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mě u obou synů cca.přes 5 týdnů (ke konci spíš jen špinění, krvácení silnější občas nepravidelně), pak cca.týden nic a pak sem dostala už MS a měla ji pravidelně...u druhého syna teda dorazila až po 8 týdnech, u prvního hned po šestinedělí...