Jsem dost dlouho po porodu, aby mě menses nepřekvapila. A už měsíc mám pocit, že každou chvíli přijde, ale zatím nic. Měli jste podobně?
Ja dostala menzes hned po sesti tydnech.vubec jsem ji tak brzo necekala,protoze jsem kojila a to se menzes nemusi dostat po celou dobu kojeni.doufala jsem,ze to tak bude.kdyz se mi obnovily cykly zacalo mleko ubivat a nakonec jsme skoncili plne na UM
Ja dostala asi po pul roce a docela jsem hodne kojila jeste. Kamoska se stejme starym ditkem ji jeste nema (rok od porodu) a to uz nekoji skoro vubec. Tj.kdy ji dostanes je uplne ve hvezdach a nikdo ti to tady asi nerekne 😉
Přesně 6 týdnů.
A kojím stále, dcera bude mít 28m.
Po obou porodech přišla ms po 11 měsících ( kojila jsem 13 a 15 měsíců)
Zrovna dnes jsem to poprvé od porodu dostala. A po porodu jsem skoro 5 mesicu.
Po sestinedeli hned za tyden prisla MS.Nekojila jsem
Diky za tolik reakci, ale spíše mě zajímalo, jak dlouho jste měli před menstruací pocit, že už musí každou chvíli přijít a ono pořád nic. Já jsem osm měsíců po porodu a kojím a už měsíc mám pocit, že to dostanu a pořád nic.
Také jsem dostala MS hned po šestinedělí. 🙂
@nupta Pardón za otázku, ale nemůžeš být těhotná? 😀
2 dny po sestinedeli
Já MS dostala až měsíc potom, co jsem přestala kojit, tj nějakých 15 měsících od porodu.
Po 15 mesicuch od porodu. A tak 2m pred jsem si rikala, ze uz asi to bude. A pak asi pul roku cyklus podle vetru. A pak se to ustalilo. Kojim stale (23m dnes🙂
@nupta nepoznala jsem to vubec,proste prisla.
Po 14. mesicich, 13 mesicu jsem kojila a nepoznala jsem to taky vubec 🙂
Po prvním porodu 12 měsíců , po druhým 9 měsícu bez MS, nádhera to byla 🙂,protože do poslední chvíle jsem necítila že bych to měla ještě vůbec kdy dostat 🙂
@nupta ahoj. Tak já to dostala po 7 měsících po porodu (plné kojení) a vůbec jsem do poslední chvíle necítila, že by měla přijít. Byla jsem dost překvapená.
@uznevimcozaheslo Taky mě to problesklo hlavou, ale neplánujeme...
To se dost různí, u me to bylo poprvé po osmi měsících, při druhém po deseti měsících .
Ja dostala asi 5 mesicu po porodu a poznala jsem to tak, ze kojeni zacalo byt boj par dni pred. To jsem ted a zjistila az posleze, ze to bylo tim 🙂 Jeste furt kojim, male bude 8 mesicu, jinak nepocituju, ze by MS mela prijit.
MS přišla 8 měsíců po porodu kojila jsem do 13 měsíců dcery
Po dvou letech, kojila jsem do dvou a pul roku.
Po 18 měs. Ale už minimálně 4 měs. předtím jsem měla pocit, že už to přijde brzo... 😉
Po 2 měsících. Kojila jsem do 4 měsíců. Pak bylo po mlíčku.
Já osobně po půl roce, ale pro tebe to neznamená vůbec nic... každý to má úplně (ale fakt ÚPLNĚ) jinak.... ani s (ne)kojením nevidím bůhvíjakou souvislost- tedy alespoň ve svém okolí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nupta dnes jsem 30dni a porad nic a myslim ze uz to musi kazdou chvili prijit.