Jak by měly vypadat očistky?

bru_cka
9. lis 2017

Ahoj holky, mohla byste mi prosim nektera poradit, jak by mely vypadat ocistky?
Mam 4. Den po porodu odchazi ze me hustsin tekutina - jakoby zredena krev. Ale nejak jsem mela za to, ze maji z cloveka odchazet i kusy slizniace? Par kousku jsem tam po porodu mela, ale ted uz ne. To je v poradku?

Moc dekuji za radu

hancze
9. lis 2017

Je to v pořádku, ze mě kusy vyšly tak dva..jinak jen zředěná krev a pak po pár dnech jen špinění 🙂

lucie_91
9. lis 2017

Ze mě vylezl jednoho dne i asi takovej golfovej míček. Vždy nejvíc při kojení, to byly křeče, teklo to jak vodopád. Bylo to jako silnější ms krvácení s "nudlema", pak "golfáč" a pak jen jako ms a špinění.

mandyn
9. lis 2017

Po prvním porodu ze mě lezly kusy, až jsem se děsila a dlouho jsem krvácela, po druhém porodu to byl jen silnější ms a občas nějaký kousilíček..

karolly
9. lis 2017

Ze mě asi druhý den po porodu odešel jeden kus, jinak pouze krev. Ale teda krvácení silné a trvalo opravdu celých 6 týdnů...

bru_cka
autor
12. lis 2017

Holky moc vam dekuju za uklidneni! Mejte se hezky

mandyn
12. lis 2017

@bru_cka Teď se dívám, že máš termín až v prosinci? Prcek si řekl dřív? Tak moooc gratuluju

bru_cka
autor
12. lis 2017

Jj rekla- O mesic. Jen nevim jak to tady zrusit :-/

mandyn
12. lis 2017

@bru_cka Nejde to, pohledala jsem a zjistila, že to jde jen ve vážných případech.. Tak si jen vypni upozornění a je to😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru