Zdravím holky koníkovky. Zítra nastupuji v 7 hodin ráno do špitálu a budou mi indukčně vyvolávat porod. Sem otevřená na 2 prsty a chtěla bych se zeptat za jak dlouho od podání tabletky jste začali mít kontrakce a kdy jste porodila? Díky za odpověď a přeji hezký večer 😊😊
P. S indukce zvolena kvůli placentě
Když jsi na 2 prsty, řekla bych, že to bude rychlovka. 🙂 Já byla na jeden, dvě hodiny po tabletce na 4 a šlo se na sál. 🙂
Držím moc pěsti ! Já oba porody vyvolávane. Bylo to naštěstí rychle. A teď druhy porod , malý byl za 4 hodiny od podání tabletky venku . Ale byl to masakr 🙈 Vem si hroznovy cukr !
Bolesti mi začaly téměř hned po podání (postupně se ale stupňovaly, ze začátku to šlo), malý byl venku cca za 6 hodin. Ale každá to má jinak. Držím palce.
V půl 8 ráno ¼ tablety a kontrakce za 15 minut a hned po 3 minutách. Jsem si říkala "super, to bude rychlý", ale prd. V půl 10 na monitoru nic 🤦🏻♀️tak další ¼ tablety, to už pak mělo grády. No porodila jsem až navečer před půl sedmou.
Byla jsem otevrena take na 2 prsty. Vubec mi tabletku nedavali, jen pichli vodu a oxytocin. Bylo to akutni vyvolani. Za 6 hodin jsem porodila.
Me dali jeden den tycinky na roztazeni hrdla a druhy den takovou tkanicku na vyvolani. Tu mi dali 9:00 a v 17 byla mala venku.
Moje indukce trvala 56hod. Nejdrive tycinky, pak dva dny tablety a prdlajs...stale na 1cm. Pak uz posledni moznost pichuti vody, oxytocin a uz to jelo. Kontrakce brutalni k nevydrzeni a za 2,5hodky dcera venku bez nastrihu.☝️🙏😃
vecer v 17hod mi dali balonek na pripraveni porodnich cest pak v 7hod rano tabletku kolem devate desate pichnuti vody a 12.25 byl maly venku
Prvni porod vyvolany, praskla voda, ale nic se nedelo. Kontrakce prisly asi hodinu po prvni tablete (ta byla podana v 7h), porod ve 14,30. Druhy porod vyvolany, predpoklad vetsiho ditete, otevrena na 2 prsty. Tableta v 7h, kontrakce prisly po par minutach, ale jen lehci. V 10:15 mi praskli vodu, prisly silne kontrakce a porod 13:27.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Každá to má jinak, některa se začne otvírat po jedné, někdo po dvou, někomu to nepomůže vůbec takže dostane ještě kapacku, stejně jako s dobou porodu od zavedení, co žena to unikát 🤷♀️